Ştiri locale

Întrerupere de apă potabilă miercuri în toată comuna Arcuş şi multe zone din Sfântu Gheorghe

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA informează consumatorii că din cauza conectării generatorului electric la rețeaua de distribuție de joasă tensiune, în ziua de miercuri, 3 mai, între orele 08:30-17:30 se va sista furnizarea apei potabile pe următoarele străzi și locații din Sfântu Gheorghe:

  • Intrare oraş dinspre Miercurea-Ciuc până la ieșirea spre Ilieni, inclusiv comuna Arcuș, cartierul Ciucului, Izvorului, Olt, Lenin, Arena Sepsi, Stadionul Sepsi OSK
  • RGT, TTC
  • DSVSA Covasna
  • Toate școlile și grădinițele aflate în partea inferioară a orașului.

După reluarea furnizării, apa poate prezenta impurități. Solicităm consumatorilor să acorde o atenție sporită utilizării aparatelor de uz casnic și a dispozitivelor tehnice care utilizează apă în perioada indicată!

Menționăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privința reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcție de realizarea parametrilor de calitate / presiune a apei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcțiune a serviciului se observă deficiențe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteți orice sesizare la numerele de telefon: 0744326104 sau 0267315393.

Sursa: Comunicat de presă GospCom

Publicitate
banner we radio