Interviu, Ştiri locale

AUDIO. Interviu cu organizatorii Zaplo Saint George City of Debate 2018

În perioada 2-4 martie 2018 se va desfășura la Sfântu Gheorghe cea de-a 12-a ediție a celei mai mari competiții de dezbateri academice pentru liceeni din România, Zaplo Saint George City of Debate 1:2.

Vlad Manolăchescu a stat vineri de vorbă la We Radio cu trei dintre tinerii implicaţi în organizarea acestei competiţii: managerul de proiect, Vlad Vidican, şi doi dintre directorii de turneu – Andreea Bărnuţ şi Silviu Şoit. O discuţie foarte interesantă şi despre importanţa dezbaterilor în dezvoltarea tinerilor, dar şi despre moţiunile care vor fi discutate în aceste zile la Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Interviul integral AUDIO mai jos:

Vor fi prezente la eveniment 70 de echipe, însumând 210 participanți, elevi de liceu din întreaga țară şi Republica Moldova, precum și peste 70 de arbitri, personalități din diferite domenii de activitate (studenți, juridic, management, IT, profesori etc).

Concursul va avea loc în incinta Colegiului Național „Mihai Viteazul”, iar marea finală va fi găzduită de Colegiul Național „Szekely Miko”, duminică, începând cu ora 15:30 în sala mare de festivități. Marea finală este deschisă publicului larg.

Echipa de organizare este formată din peste 50 de voluntari din cadrul Asociației de Tineret „Ecou” și este condusă de Alexandru Ujvarosi (Președinte Asociația de Tineret „Ecou”) și Vlad Vidican (Manager de proiect).

Ca parteneri principali, evenimentul îi are alături pe Zaplo.ro, Primăria Municipiului Sfântu Ghoeorghe și Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

 

Publicitate
banner we radio