Ştiri locale

Înscrierile în școlile de agenți de poliție continuă. Mai sunt 20 de zile

 

Vă reamintim că până la data de 5 decembrie 2017 se fac înscrieri pentru concursul de admitere la școlile de agenți de poliție, care se va desfășura în luna ianuarie 2018.

Îți dorești un loc de muncă cu o activitate plină de dinamism și provocări? Ești o persoană care crede în cinste și corectitudine? Atunci ai calitățile necesare pentru a te alătura echipei noastre.

Publicitate

Înscrierile se fac până pe 5 decembrie, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Covasna din Sfântu Gheorghe, strada K. Cs. Sandor nr. 16, de luni până vineri între orele 9–14. Cei interesați se pot prezenta cu cartea de identitate și vor primi toate îndrumările pentru completarea documentației necesare la dosarul de înscriere.

Condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească un candidat sunt: să aibă vârsta minimă de 18 ani, să fie absolvent de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, să aibă media cel puțin 9 la purtare, pe durata liceului.

Important de știut: la acest moment este în dezbatere publică un proiect de act normativ care vizează introducerea unor modificări în ceea ce privește admiterea, respectiv eliminarea criteriului de înălțime, precum și înlocuirea probelor fizice (aruncarea mingii medicinale, alergare viteză și rezistență), cu un traseu practic aplicativ, ce constă în parcurgerea mai multor elemente într-o anumită unitate de timp.

Mai multe detalii despre concursul de admitere, precum și modificările intervenite, care vor fi publicate în timp util, pot fi consultate pe site-ul I.P.J. Covasna, accesând linkul: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
Publicitate
banner we radio