Ştiri locale

Înscrieri pentru Târgul de Toamnă de la Sfântu Gheorghe

Devenit tradiţional, Târgul de Toamnă nu va lipsi nici anul acesta de la Sfântu Gheorghe. Casa de Cultură „Kónya Ádám” organizează pentru a zecea oară Târgul de Toamnă, care anul acesta se desfășoară în perioada 9-11 octombrie în Piața Centrală a orașului.

Din cauza pandemiei, programul cultural se modifică parțial, astfel în locul concertelor de pe scena mare, cei interesați sunt așteptați cu muzică și dansuri de târg. În cursul celor trei zile ale târgului cei interesați își pot cumpăra bunătăți de târg între orele 10 dimineața și 8 seara.

Publicitate

Din vâltoarea de târg de anul acesta nu vor lipsi de pe mesele de târg gusturile tradiționale din farfurii și produsele artizanale. Înscrierea la târg a producătorilor tradiționali, a meșteșugarilor, a stiliștilor, respectiv a comercianților de cărți se poate face până la data de 30 septembrie, personal până la ora 16, pe cale electronică până la ora 00:00 pe adresa de email jegyiroda@kultura.ro. Informații detaliate privind înscrierea, respectiv regulamentul târgului pot fi accesate pe site-ul https://www.kultura.ro/.

Organizatorii își rezervă dreptul la modificarea programului, în cazul în care vor intra în vigoare noi restricționări legate de situația epidemică.

Organizatori:Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Publicitate
banner we radio