Sport

Informaţii importante pentru suporterii care vor să asiste la meciul Sepsi OSK – CS Afumaţi

Pentru că la meciul de sâmbătă de pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe, dintre echipa locală Sepsi OSK şi CS Afumaţi, este o partidă cu mare probabilitate ca audiența să fie una ridicată, conducerea clubului ține să atenționeze publicul spectator în legătură cu cele ce urmează:

1. Rugăm suporterii noștri să-și procure din timp biletele de intrare pentru că având în vedere capacitatea stadionului, vor fi puse în vânzare doar 1900 de bilete, totodată astfel vom evita și cozile interminabile. Biletele de intrare costă 10 lei şi se vor putea cumpăra și vineri între orele 16-18 la casa de bilete a stadionului, iar în ziua meciului casele de bilete se vor deschide la ora 9.

2. În continuare atenționăm pe toată lumea că s-ar putea ca din cauza rigorilor de securitate intrarea pe stadion să se desfășoare mai încet. Din această cauză vă rugăm să fiți prezenți la fața locului cu cel puțin o jumătate de oră înaintea începerii meciului.

3. Reamintim că este strict interzisă introducerea băuturilor alcoolice în tribunele stadionului. De asemenea să nu aveți la dvs. obiecte contondente (briceag, flacon, brichetă etc.), care sunt interzise la rândul lor și care vor fi confiscate la intrare. Apă și băuturi răcoritoare vor fi comercializate în incinta stadionului.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la stadion, meciul de sâmbătă dintre Sepsi OSK și CS Afumați va fi transmis în direct pe postul Digi Sport cu începere de la ora 11.

 

Publicitate
banner we radio