Sport, Ştiri locale

Incze Kriszta ne provoacă să fim #CampioniAcasă

Sportiva Incze Kriszta, legitimată la Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe, vicecampioană europeană la lupte şi membră a lotului olimpic naţional, s-a alăturat campaniei #CampioniAcasă, lansată de Ministerul Tineretului și Sportului în parteneriat cu Televiziunea Română.

Campania promovează un mod de viaţă sănătos şi, pornind de la îndemnul “Pentru sănătatea dumneavoastră faceți mișcare cel putin 30 de minute în fiecare zi”, își propune să conștientizeze cât mai multe persoane asupra importanței unei bune condiții fizice.

Campionii României se filmează făcând diferite exerciții fizice specifice disciplinei lor sportive şi promit că oricine le poate face oriunde, timp de 30 de minute. Variantele de exerciții sunt difuzate de luni până vineri, pe posturile Televiziunii Române, dar și pe platformele de socializare ale TVR și ale Ministerului Tineretului și Sportului.

Cei care vizionează videoclipurile sunt încurajaţi să aleagă un exercițiu, să se filmeze în timp ce îl execută și să trimită înregistrarea la adresa de e-mail campioniacasa@mts.ro. Cel mai votat video trimis va fi difuzat și premiat, conform regulamentului: https://bit.ly/2N1ncwW.

Într-o filmare distribuită pe pagina de Facebook a Ministerului Tineretului şi Sportului, Incze Kriszta prezintă patru exerciţii pentru braţe, uşor de realizat din confortul casei.

„Izolarea ne-a învățat cât de importantă este activitatea fizică zilnică. Să nu uităm această lecție și să continuăm să facem sport în casă, în grădină, în parc, la școală, la birou. Antrenează-te alături de Kriszta, găsește exercițiul cheie al zilei, filmează-te în timp ce-l execuți și trimite filmarea către noi pe adresa campioniacasa@mts.ro”, este mesajul care însoţeşte videoclipul.

Printre participanții la această campanie se mai numără: Adrian Mutu, Andrei Ionuț Radu, Florin Gardoș, George Pușcaș, Tudor Băluță, Andreea Bogati, Larisa Iordache, Marian Drăgulescu, Loredana Dinu, Bernadette Szocs, Elisabeta Samara, Alin Firfirică, Andrei Rădoi, sau Florin Surugiu.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate