Ştiri

Inchisoarea l-a ruinat pe Gica Popescu! Banca i-a pus sechestru pe bunuri

Gica Popescu aproape a ajuns la sapa de lemn. Aflat in inchisoare, fostul international isi pierde toate afacerile, de care nu a mai avut cum sa se ocupe. Acum, el trebuie sa vanda si avionul familiei, dupa ce anul trecut a pierdut si elicopterul.

Necazurile se tin lant de Gica Popescu din luna martie, de cand a fost condamnat la trei ani de inchisoare in \”Dosarul Transferurilor\”. De atunci, Gica Popescu a pierdut majoritatea afacerilor, ajungand in situatia de a fi nevoit sa isi roage sotia sa vanda o proprietate, pentru a face rost de lichiditati. In urma cu o luna, el a fost executat silit pentru o datorie de peste 40.000 de euro. Mai exact, timp de trei ani, Popescu si-a tinut elicopterul intr-un garaj al Aviatiei Romane, insa nu a platit deloc chirie.

Publicitate

Asa ca a fost actionat in judecata si obligat sa plateasca datoria. Anul trecut, el a pierdut si elicopterul, pe care a dat 2, 2 milioane de euro, pentru ca nu a platit ratele. I-a mai ramas in schimb o avioneta, cu care se deplasa in diferite orase ale tarii. Insa, surse din anturajul sau ne-au marturisit ca acesta este nevoit sa o vanda, pentru ca duce lipsa de lichiditati.

A dat faliment dupa faliment!

Pentru avion, fostul capitan al nationalei va incasa cateva sute de mii de euro. Declinul financiar al lui Gica Popescu a inceput in 2006, atunci cand a inaugurat un complex de blocuri in orasul sau natal, Calafat. Acestea, insa, nu s-au vandut, iar afacerea nu a avut nici un profit.

Dupa falimentul dat cu complexul comercial din Rahova, in care a investit cateva milioane de euro, cumnatul lui Gica Hagi si-a mai luat teapa si cu o afacere imobiliara. Mai exact, el a construit cateva sute de apartamente tot in cartierul Rahova, insa, acestea nu au fost vandute nici macar acum.

Publicitate
banner we radio