Ştiri locale

A început sezonul de vară la Şugaş Băi

Vizitatorii sunt aşteptaţi la Şugaş Băi de un parc de aventură, teren de tenis, perete pentru escaladă şi teren de minigolf. Locaţiile în aer liber îşi aşteaptă musafirii de la mijlocul lunii iunie până la sfârşitul lui octombrie, de luni până duminică în intervalul orar 11,00 – 19,00.

Preţul biletelor variază de la 3 lei la 20 de lei, şi acestea se pot achiziţiona de la noua casierie din centru.

Peretele artificial de escaladă înalt de 12 metri şi 9 metri lăţime, cu 16 piste de diferite grade de dificultate are o suprafaţă pentru escaladă de 250 de metri pătraţi cu peste 450 de piese. Este cel mai mare astfel de obiectiv din România. Preţul unei escaladări este de 3 lei.

Parcul de aventură din pădure cuprinde 10 elemente cu diferite grade de dificultate, iar vizitatorii sunt aşteptaţi de personal calificat. Traseele pot fi parcurse de către copii la preţul de 12 lei, biletul pentru adulţi este de 20 de lei. Pentru grupurile mai mari de 15 persoane se acordă reducere, astfel preţul unui bilet pentru adulţi este de 15 lei, iar pentru copii de 12 lei.

Pentru închirierea terenului de tenis se recomandă anunţarea anticipată, la numărul de telefon 0731085476. Iubitorii de tenis pot practica acest sport plătind 20 lei/oră. De asemenea, se poate încerca şi terenul de minigolf, care s-a construit în locul fostei grădini zoologice. Adulţii pot juca golf pentru 10 lei, iar copiii pentru 5 lei o oră.

Mofeta, bazinul în aer liber, trambulina, plasa pentru căţărat şi pista semicirculară pentru biciclete se pot folosi gratis. Investiţiile de la Băile Şugaş s-au realizat prin Programul Operativ Regional.

Staţiunea se află la 8 km de Sfântu Gheorghe şi se poate ajunge acolo uşor cu maşina, dar şi cu bicicleta.

SC Multi Trans va avea curse regulate, de marţi până duminică. Autobuzele pornesc spre staţiune din Parcul Elisabeta la orele 10,00 şi 16,00, iar din Şugaş Băi spre oraş, la orele 13,00 şi 19,00.

Publicitate
banner we radio