Sport, Ştiri locale

Început de an plin la Baza Sportivă a CSM Sfântu Gheorghe

Baza sportivă a Clubului Municipal Sfântu Gheorghe este ocupată în proporție de 95-100% în această perioadă, potrivit directorului George Carcadia, care a declarat pentru presa locală că sportivii clubului se află în pregătiri intense.

Lotul naţional de handbal al României de junioare – cadete s-a aflat în pregătiri la Sfântu Gheorghe până pe 15 ianuarie, iar în perioada 18-25 ianuarie la baza sportivă vor sosi alte două echipe de juniori, din cadrul Academiei de Fotbal Gică Hagi – „Viitorul Constanța”. De asemenea, după data de 27 ianuarie, în baza CSM Sfântu Gheorghe sunt așteptate să se pregătească echipele de handbal juniori II și juniori I, ale clubului CSM București.

La începutul lunii februarie, la Sala Sporturilor „Szabó Kati” va avea loc Turneul II de Sală la handbal masculin, la care va participa și echipa CSM Sfântu Gheorghe. Conducerea clubului a precizat că echipa CSM Sfântu Gheorghe va disputa două meciuri, primul urmând să aibă loc în data de 2 februarie, când sportivii vor juca împotriva CSŞ Ploiești, iar cel de-al doilea în data de 4 februarie, împotriva echipei CS Brazi.

În luna martie va sosi Naționala de Handbal Tineret – băieți a României, iar în perioada 14-18 martie va avea loc la Sfântu Gheorghe Selecționata Seriilor la băieți 2002-2003. Vor fi opt echipe, adică vor veni la CSM 150 de copii care sunt viitorul handbalului românesc.

De asemenea, în urma unui contract încheiat între Federația Română de Handbal și Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, toate Loturile naționale de cadeți, juniori I, II, III și tineret, se vor pregăti în baza sportivă din municipiu.

Publicitate
banner we radio