Info Trafic, Ştiri locale

Încep lucrările de asfaltare pe străzile Nicolae Iorga şi Grigore Bălan

Parcările de pe cele două străzi nu vor putea fi folosite pe timpul lucrărilor.

Lucrările de modernizare a străzilor Nicolae Iorga şi Grigore Bălan se apropie de etapa asfaltării. Astfel, începând de miercuri, 19 iulie, va începe frezarea stratului vechi de asfalt pe str. Nicolae Iorga, iar de joi va începe aceeaşi operaţiune pe B-dul Grigore Bălan, porţiunea dintre magazinul Penny şi intersecţia cu str. 1 Decembrie 1918.

Cele două operaţiuni sunt programate să fie finalizate până la sfârşitul acestei săptămâni, asfaltarea propriu-zisă urmând să aibă loc începând cu data de 1 august.

Având în vedere aceste lucrări, parcarea autoturismelor va fi interzisă pe aceste tronsoane în perioada lucrărilor, iar circulaţia auto se va desfăşura cu restricţii, dar nu va fi închisă total.

Important! Locuitorii care nu au nevoie de maşină în următoarele săptămâni, sunt rugaţi să parcheze autoturismele în parcarea amenajată între străzile Crângului şi Fabricii, sau în parcarea de la Arena Sepsi. În săptămâna 24-30 iulie se va putea parca pe străzile Nicolae Iorga şi Grigore Bălan, însă cu menţiunea că din 31 iulie cele două străzi trebuie eliberate pentru a putea fi asfaltate.

Vă aducem aminte că aceste lucrări fac parte din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, fiind vorba de un pachet complex de lucrări finanţate din fonduri europene pe străzile Fabricii, Stadionului, Nicolae Iorga, Grigore Bălan, Ciucului, Lunca Oltului și Păiuș David. Din a doua jumătate a lunii august lucrările de asfaltare vor continua şi pe celelalte străzi cuprinse în proiect.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio