Ştiri locale

Încep înscrierile la Festivalul – concurs DbutanT, pentru debut coregrafic

Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe și Teatrul de Stat Constanța (TSC) lansează apelul de înscriere la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului -concurs DbutanT, care li se adresează coregrafilor aflați la început de drum. Termenul limită de înscriere este 15 august 2023.

Anul acesta, Festivalul-concurs DbutanT se va desfășura în perioada 16 – 22 octombrie, iar spectacolele, selecționate de un juriu profesionist a cărui președintă va fi Vava Ștefănescu, vor fi jucate atât pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, cât și pe scena Teatrului de Stat Constanța.

Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa: secretarliterar@tam.ro.  Astfel, până marți, 15 august, cei ce doresc să participe la festivalul de anul acesta vor trimite: CV-ul coregrafului debutant și filmarea spectacolului nominalizat, în format YouTube sau GoogleDocs (NU se acceptă linkuri de pe care spectacolele necesită download, din cauza lipsei spațiului de stocare).

Conform regulamentului, la Festivalul-concurs DbutanT de anul acesta se pot înscrie absolvenții de universitate, master sau doctorat în teatru, secția coregrafie, promoțiile 2021,2022, 2023.

(Comunicat Teatrul „Andrei Mureșanu”)

Publicitate
banner we radio