Ştiri locale

Incendiu vineri dimineața la o fabrică din Târgu Secuiesc

Un incendiu puternic a izbucnit vineri dimineața la o fabrică pentru debitarea fierului, aflată lângă stația de epurare din municipiul Târgu Secuiesc. Mai multe echipaje de pompieri au luptat să stingă flăcările care se manifestau pe o suprafață de circa 500 mp. Potrivit ISU Covasna, în urma incendiului, linia de producție a fost afectată în proporție de 50%, iar flăcările au distrus mai multe materiale plastice aflate în interior, precum și instalația electrică, două motostivuitoare şi panouri fotovoltaice, iar douǎ autoturisme au fost afectate în proporție de 30%.

„În această dimineață, în jurul orei 06:30, am fost solicitați să intervenim la un incendiu izbucnit la o fabrică pentru debitat fier, aflatǎ lângă o stație de epurare, în localitatea Târgu Secuiesc.
La locul intervenției s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Secuiesc şi o autospecială de stingere din cadrul Punctului de Lucru Brețcu. La sosirea echipajelor de intervenție, la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafață de circa 500 mp. După prima evaluare a situației, s-au suplimentat forțele de intervenție cu sprijin cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Sg. maj. Alexandru Marian Rechițean.
Aceeași sursă precizează că nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale însemnate. Cauza de producere a incendiului urmează să fie stabilită.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio