Ştiri locale

Incendiu puternic la Barcani. Două case și două anexe gospodărești au fost distruse

Vineri dimineață, în jurul orei 03:20, dispeceratul ISU Covasna a primit multiple apeluri la numărul unic de urgență 112, care au semnalat un incendiu de proporții în localitatea Barcani.

Din informațiile oferite de apelanți, incendiul se manifesta la două case și două șuri, cu posibilități de propagare la alte construcţii învecinate.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Stației de pompieri Întorsura Buzăului, o autospecială de stingere și o autospecială de salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe. După o primă evaluare a situației, s-au suplimentat forțele de intervenție.

Astfel, au fost trimise în sprijin trei autospeciale de stingere de la Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și de la Întorsura Buzăului cu personal venit din timpul liber.

În total, la intervenție, sub comanda inspectorului şef al ISU Covasna, au participat 30 de pompieri care au luptat cu flăcările pentru limitarea și lichidarea incendiul.

În urma incendiului au fost afectate două gospodării pe o suprafață totală de aproximativ 380 de metri pătrați și a fost stabilită o comisie de cercetare și stabilire a cauzei probabile de incendiu.

Două persoane au suferit atac de panică și au fost asistate de către echipajul SAJ.

Publicitate
banner we radio