Ştiri

Inaugurare sezon schi şi snowboard la domeniul schiabil Șumuleu Ciuc. Ski & Snow Weekend Party

În weekendul 23-24 ianuarie 2016 are loc deschiderea sezonului de schi și snowboard la Domeniul Schiabil Șumuleu Ciuc din Miercurea Ciuc, printr-un eveniment de tip snow & sound, dedicat tuturor pasionaților de muzică și sporturi de iarnă. DJ consacrati ai festivalurilor românești de muzică electronică vor întreține atmosfera pe parcursul celor 2 zile. Cei care încă nu cunosc Domeniul Schiabil Șumuleu Ciuc vor avea ocazia să testeze una dintre pârtiile pe care se antreneaza nume profesioniste ale sporturilor de iarnă.

Pentru inaugurarea sezonului de schi 2016, Domeniul Schiabil Șumuleu Ciuc organizează „Ski & Snow Weekend Party”, un eveniment de tip snow & sound, primul de acest fel din zonă, la care se așteaptă participarea a câteva sute de pasionați de muzică și sporturi de iarnă. Evenimentul are ca scop atragerea mai multor segmente de public consumator de turism sportiv și muzical din toată țara și plasarea Domeniului Schiabil Șumuleu Ciuc în categoria destinațiilor anuale de schi din România.

Publicitate

Pe parcursul zilelor de 23 și 24 ianuarie petrecerile pe pârtie vor începe la orele 10:00 dimineața, iar Deejay Bully (București), Abasc Music (București), The Worst Guys (Brașov), Buff (București) și mulți alti DJ vor întreține atmosfera pe partie cu sound-uri care intensifică adrenalina specifică practicării sporturilor de iarnă.

Pentru turiștii din alte localități care participă la inagurarea sezonului de schi și snowboard s-au pus în vânzare pachete turistice cu prețul de 299 lei ce includ cazare, skipass valabil 2 zile, asigurare și acces la petreceri. Pachetul în valoare de 349 lei include și transportul din București.

Orarul de funcționare al pârtiei în cadrul evenimentului va fi 10:00 – 23:00.

Despre domeniul schiabil Șumuleu Ciuc

Domeniul Schiabil Șumuleu Ciuc, amenajat cu investiții private și administrat de KIS-SKI FUN SRL, este format din 2 pârtii de dificultate mică și ridicată, de 400m, respectiv 900m, și beneficiază de instalație prin cablu, tunuri de zăpadă și nocturnă. Prețul unei urcări cu instalația de teleski este între 2 si 4 lei, prețul cartelei pentru 4h este de 20 lei / 30 lei, pentru 8h este de 35 lei / 50 lei, iar pentru intregul weekend este de 100 lei / 120 lei (prețurile mai mici sunt valabile pentru turiștii sub 18 ani).

\"pano \"pano \"pano \"pano \"pano

Publicitate
banner we radio