Ştiri locale

În weekend are loc o nouă ediție Szimpla Bazar la Sfântu Gheorghe

Szimpla Bazar, târgul de vechituri organizat de cafeneaua Szimpla Sfântu Gheorghe, revine în acest weekend cu o nouă ediție, de această dată întinsă pe două zile. Sâmbătă și duminică (8-9 octombrie), începând cu ora 11:00, grădina cafenelei îi așteaptă locuitorii orașului să aducă obiectele de care nu mai au nevoie, dar care pot prinde din nou viață în mâinile unor noi proprietari.

Fiecare dintre edițiile anterioare ale târgului de obiecte vechi s-a bucurat de real succes, astfel că organizatorii le recomandă celor interesați să își rezerve din timp o masă, mai ales că numărul acestora este limitat.

Publicitate

„Vara este deja o amintire, ai găsit o căruță de lucruri care nu îți mai sunt de folos? Sâmbătă și duminică, 8-9 octombrie, de la ora 11:00 la Szimpla Sfântu Gheorghe organizăm bazar, târg de vechituri, talcioc, iarmaroc, piaţă, numește-l cum vrei. Dacă ești interesat(ă), anunță-ne cât mai repede, căci noi punem la dispoziție mesele, dar numărul acestora este limitat. Adu cu tine orice obiecte de care te-ai săturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colț, dar care mai sunt folositoare”, transmit organizatorii.

Evenimentul a ajuns la a 11-a ediție, iar cei care vor să participe pot aduce cu ei orice obiect de care nu mai au nevoie, inclusiv haine, telefoane mobile, piese de mobilier, condiția fiind ca acestea să poată fi folosite în continuare.

Înscrierile se pot face direct la organizatori, sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Szimpla Sfântu Gheorghe (AICI).

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio