Ştiri locale

În weekend are loc a doua ediție a Talciocului de lângă Mestecănișul de la Reci

După succesul primei ediții din luna august, organizatorii „Talciocului de lângă mestecăniș” revin cu un nou eveniment, care va îmbina atmosfera de târg cu cea culturală. Persoanele care au în gospodărie obiecte de care nu mai au nevoie sunt așteptate la în weekendul 14-15 octombrie la Mestecănișul de la Reci, iar organizatorii promit un program „energetic, eclectic și electric”.

Vineri, de la ora 19:00, în „ziua 0” a evenimentului, publicul va putea urmări concertul live al trupei Koszika & The HotShots, iar deschiderea târgului va avea loc sâmbătă, de la ora 08:00. Până atunci, persoanele care vor să participe în calitate de comercianți își pot rezerva locurile prin e-mail, la adresa: crossroadsroute11@gmail.com, sau telefonic, la numărul: 0771 513 513.

„Vineri, în ziua 0 a evenimentului încă nu va fi târg, dar vor compensa mâncarea, băuturile, muzica și dansul. Koszika & The Hotshots sunt responsabili pentru atmosfera bună, începând cu ora 19:00. Târgul începe sâmbătă, de la ora 08:00, până la 16:00 după-amiaza. Setul self-awareness disco va fi de la 12:00, apoi Urban – Vinil până la 17:00, Old Bumeráng de la 17:00 și Lávmasin Szintezenekar de la 19:00. Duminică, Târgul va avea același program, de la 08:00 la 16:00, iar ca moment de închidere a evenimentului, Crazy Plumbers vă vor împinge într-un dans nebun. Muzică de fundal, nu glumă!”, transmit organizatorii într-o postare pe Facebook.

Biletele pentru concertul de vineri costă 15 lei și vor putea fi achiziționate la fața locului.

Aflat la a doua ediție, Talciocul de lângă mestecăniș este organizat de Restaurantul CrossRoads din Reci și cafeneaua Szimpla Sfântu Gheorghe.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio