Ştiri locale

În spatele scenei – Întâlnire cu organizatorii celor 25 de ediţii Zilele Sfântu Gheorghe

Cu ocazia celei de a 25-a aniversări a Zilelor Sfântu Gheorghe, organizatorii pregătesc un eveniment special. Miercuri, 20 aprilie, de la ora 17.00 în bufetul teatrului va avea loc o dezbatere intitulată „În spatele scenei” în cadrul căreia publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu organizatorii celor 25 de ediții ale Zilelor Sfântu Gheorghe, de a asculta povești din culisele evenimentului.

Participanții la dezbatere au o experiență vastă de minim un deceniu în organizarea Zilelor Sfântu Gheorghe și povești pe măsură, iar miercuri va fi prima oară în istoria zilelor orașului când aceste persoane stau la aceeași masă cu scopul de a-și aminti și de a istorisi.

Publicitate

Scopul acestei întâlniri amicale este de a invoca începuturile evenimentului și de a revizita întâmplările hazlii și emoționante de pe parcursul celor 24 de ani ai sărbătorii orașului.

O altă inițiativă care s-a conturat în jurul amintirilor poartă denumirea „Relicvele unui sfert de secol”, în cadrul căreia organizatorii așteaptă obiecte de colecție, suveniruri legate de Zilele Sfântu Gheorghe. Acestea pot fi prezentate la Biroul de Imagine sau miercuri în bufetul Teatrului Tamási Áron. Participanții care contribuie la realizarea colecției de memorii pot câștiga prin tragere la sorți un bilet de intrare în culisele scenelor și vor avea prilejul să facă cunoștință cu interpreții lor preferați din rândul invitaților din acest an.

Dezbaterea este deschisă publicului larg, iar organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați.

Publicitate
banner we radio