Ştiri locale

Iluminatul public din Târgu Secuiesc va fi complet înlocuit. Primăria va implementa un sistem modern, controlat de la distanță

Primăria Târgu Secuiesc are în plan extinderea și modernizarea întregii rețele de iluminat public din municipiu și implementarea unui sistem inteligent care va permite controlul de la distanță.

Potrivit autorităților locale, lucrarea, în valoare de 3.127.081 de lei, este realizată prin Fondul pentru Mediu, iar contractul de finanțare a fost semnat recent.

Publicitate

„Primarul Bokor Tibor a semnat contractul de finanțare pentru continuarea modernizării iluminatului public. Investiția va permite renovarea și extinderea completă a iluminatului stradal în Târgu Secuiesc și satele aparținătoare, înlocuirea a încă 1093 de becuri cu LED-uri și un sistem modern de iluminat stradal controlat de la distanță”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei.

La finalul lunii noiembrie, autoritățile locale anunțau că au montat peste 600 de becuri LED,  îmbunătățind iluminatul public din oraș și contribuind la economia energiei electrice.

(Ioana Ardeleanu)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio