Ştiri

IKEA va deschide trei noi magazine în afara Bucureştiului

Retailerul suedez IKEA are în plan să deschidă trei noi magazine în afara Bucureştiului.

Oraşele alese sunt Timişoara, Braşov şi Cluj, a declarat Ştefan Vanoverbeke, retail manager IKEA South East Europe, regiune din care fac parte România, Croaţia, Serbia şi Slovenia, potrivit wall-street.ro.

Primul magazin din cele trei este estimat să fie inaugurat în anul 2021. Până în 2025, IKEA are în plan opt noi magazine pentru piaţa locală, iar la nivel de Europa de Sud-Est vor fi inaugurate în total 13 magazine.

\”Pentru cele trei magazine din afara Bucureştiului suntem în căutare de teren în acest moment, sperăm în suportul autorităţilor pentru susţinerea acestor investiţii\”, a declarat Ştefan Vanoverbeke.

În ceea ce priveşte magazinul din Pallady, nou proiect IKEA, oficialul companiei a declarat că până la finalul lunii noiembrie va fi obţinut PUZ-ul pentru acest magazin. Acesta va fi al doilea magazin IKEA din Bucureşti, reprezentând o investiţie totală de 80 milioane euro şi 300 noi locuri de muncă. Magazinul se va deschide la finalul anului 2018, potrivit estimărilor lui Vanoverbeke.

Publicitate
banner we radio