Ştiri

Hoţii i-au pus afacerea lui Bittman pe butuci

După opt ani de muncă şi o investiţie de peste 150.000 de euro, lui Dan Bittman i s-a luat de afacerile ce miros a peşte. Hoţii i-au prădat complexul de la Sulimanu în repetate rânduri.

În urmă cu mai bine de 9 ani, Dan Bittman a crezut că poate face bani frumoşi din pasiunea sa, pescuitul. Şi-a luat teren şi apă în zona Săruleşti, a investit mulţi bani, crezând că pescarii şi turiştii vor da năvală la auzul veştii că balta lui are peşte.

Publicitate

A făcut dintr-un teren viran o zonă de agrement în toată regula, cu terenuri de tenis şi de fotbal cu instalaţie nocturnă, un solar, mai multe căsuţe de vacanţă (cu aer condiţionat şi wireless), pontoane, loc de joacă pentru copii, spaţii acoperite pentru pescuit şi un spaţiu comercial.

A închiriat-o unui pescar profesionist

Peste 150.000 de euro l-au costat toate acestea. Doar că nu a avut vad, ba chiar a căzut pradă hoţilor, care azi au furat o copertină, mâine un foişor şi tot aşa, până ce lui Bittman i s-a luat de afacere. A subînchiriat Balta Sulimanu cuiva mai optimist: Vlăduţ Mateianu, multiplu campion naţional şi vicecampion mondial la pescuit.

Dan Bittman a confirmat că a renunţat la afacere: „E adevărat, nu mă mai ocup de Balta Sulimanu. Am dat-o, e în administrarea altcuiva acum. Este un loc unde am muncit mult. Nu vreau să comentez motivele pentru care am predat lacul. Nu mai este o grijă pentru mine”.

Balta Sulimanu, una dintre cele mai mari din zona Săruleşti, Călăraşi, se întinde pe sub Autostrada Soarelui, la kilometrul 54. Dan Bittman a mai deţinut o baltă în zona Lehliu-Gară timp de trei ani, însă a dat-o în momentul în care s-a apucat de investit la Sulimanu.

Publicitate
Publicitate
banner we radio