Ştiri locale

Hoţ prins în timp ce fura dintr-un taxi din Sfântu Gheorghe

În data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, aflat în timpul liber, a observat pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Sfântu Gheorghe un bărbat care lovea cu un obiect geamul unui autoturism, utilizat pentru servicii de taximetrie, ce era staţionat în faţa unui bar de pe această stradă. Acesta a reuşit să spargă geamul autoturismului, a sustras un obiect din interiorul acestuia, după care a fugit de la faţa locului.

În acel moment, jandarmul a început să-l urmărească pe acel bărbat, reuşind să-l imobilizeze pe strada Morii. Între timp, subofiţerul a cerut sprijin prin intermediul Dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, iar la scurt timp un echipaj de jandarmi a ajuns la faţa locului şi l-a identificat pe bărbatul prins, stabilindu-se că acesta avea domiciliul în municipiul Braşov şi era cunoscut cu antecedente penale.

Publicitate

Bărbatului i-a fost întocmit un proces verbal în care au fost descrise împrejurările săvârşirii faptei, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna şi predat în vederea continuării cercetărilor.

(Biroul de Presă al Jandarmeriei Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio