Ştiri

Horoscopul zilei de Duminică, 30 octombrie

Berbec

Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung. Dimineaţa sunteţi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă. Relaţiile cu prietenii sunt excelente.

Taur

S-ar putea să reîntâlniţi un prieten vechi care vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renuntaţi la prudenţă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere şi vă hotărâţi să mergeţi în ultima clipă.

Gemeni

Sunteţi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes şi pe plan sentimental. Aveţi ocazia să câştigaţi bani în plus, pe lângă salariu.

Rac

Intuiţia vă ajută să prindeţi o afacere care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.

Leu

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi.

Fecioară

Dupa-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă mare de bani, probabil o moştenire. Vă recomandăm să vă păstraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii.

Balanță

Traversaţi o perioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveţi ocazia să rezolvaţi probleme importante.  Nu este exclus să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe.

Scorpion

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi vă cer ajutorul în chestiuni delicate.

Săgetător

Dimineaţa reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine să vă asociaţi cu un prieten, de preferinţă unul care se pricepe.

Capricorn

Vă gândiţi că aţi putea şi dumneavoastră să începeţi o mică afacere. Fiţi realist şi luaţi în serios eforturile care vă aşteaptă!

Vărsător

Aveţi un program foarte încărcat. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri. Urmează să plecaţi într-o călătorie importantă.

Pești

Este o zi foarte importantă pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoana iubită trec într-o nouă etapă.

Publicitate
banner we radio