Ştiri

Horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie

Începutul de primăvară aduce o mulţime de evenimente neprevăzute pentru majoritatea zodiilor. Află mai multe din horoscop săptămânal 29 februarie – 6 martie 2016.

BERBEC

Publicitate

Spre sfârşitul săptămânii te năpădesc amintirile şi vei deveni uşor nostalgic, aşa că nu te lăsa pradă emoţiilor prea mult timp, altfel rişti să cazi într-o depresie, şi nu vrei asta. Nu îţi propune să faci ceva important până la mijlocul săptămânii. Dai dovadă de ambiţie şi productivitate abia de joi, aşa că atunci este momentul propice pentru a te apuca de treabă. La începutul săptămânii s-ar putea să ai câteva discuţii aprinse cu cei dragi, dar trebuie să le treci cu vederea, pentru că nu este nimic grav sau supărător.

TAUR

Nu te simţi în apele tale spre sfârşitul săptămânii, aşa că este cazul să faci ceva şi pentru tine. Vizionează un film, fă o plimbare, găteşte ceva dulce sau orice altceva te-ar putea binedispune. La începutul săptămânii vei fi solicitat din punct de vedere financiar, dar şi la birou, de către superiori. Fii econom, pentru că se anunţă cheltuieli în weekend. Banii ar putea fi o piedică şi în viaţa amoroasă, pentru că vei avea discuţii aprinse cu partenerul în privinţa ultimelor cheltuieli. Poate ar fi bine să ţineţi evidenţa finanţelor pentru a evita situaţiile neplăcute.

GEMENI

Astrele nu îţi rezervă nimic special, însă în weekend s-ar putea să fie necesară o vizită la medic. Nu te trata după ureche şi ai grijă de tine. Superiorii tăi nu sunt atât de receptivi pe cât ţi-ai dori, aşa că evită subiectele care ar putea genera discuţii aprinse. O să ai probleme financiare spre sfârşitul săptămânii, aşa că ai grijă cu cheltuielile inutile. Strânge cureaua. Pe plan sentimental, vei avea de suferit, deoarece te vei lovi de nesiguranţa partenerului, ceea ce nu îţi convine deloc. Îţi trebuie răbdare pentru a repara lucrurile, asta în cazul în care nu vrei să pui capăt relaţiei.

RAC

Se anunţă mici probleme de sănătate, care se vor rezolva rapid, dacă îţi iei inima în dinţi şi te duci la medic! Nu mai amâna inevitabilul. Începutul săptămânii se anunţă anevoios la muncă, unde va fi nevoie de tine, aşa că înarmează-te cu seriozitate şi răbdare. Trebuie să reduci din cheltuielile pe distracţie, măcar în acest weekend. Cariera va instiga discuţii în viaţa de cuplu, aşa că o discuţie serioasă cu partenerul nu poate strica. Atenţie mare la critici şi la subiecte precum banii şi familia.

LEU

Sănătatea îţi dă de furcă săptămâna asta, la fel şi durerile pe care le supoţi deja de ceva timp. Nu mai amâna vizita la cabinet şi du-te la un consult. Joi şi vineri vei avea de muncă la birou, mai ales ca ai neglijat termenele limită impuse de superiori, dar este bine că eşti capabil să lucrezi sub presiune, aşa că dă-i bătaie! Vei impresiona. La începutul săptămânii vei avea avea neînţelegeri minore cu cei dragi, în special cu membrii familiei. Lasă de la tine şi o să fie totul bine, nu vei avea de ce să îţi faci griji. Vei avea parte de un weekend liniştit, mai ales dacă treci cu vederea micile scăpări ale celor din jur.

FECIOARĂ

Te vei simţi uşor dat peste cap săptămâna asta, dar nu neapărat bolnav. Dacă te simţi foarte rău, nu ezita sa vizitezi un medic. La muncă, vei avea parte de o săptămână liniştită, lipsită de evenimente neprevăzute sau solicitante. În schimb, lucrurile vor fi mai negre în sectorul financiar. Se anunţă zile de naştere sau evenimente care necesită cheltuieli în plus. Nu încerca să impresionezi prin lucruri scumpe şi strânge cureaua. Unele lipsuri aduc certuri în casă, ori în cuplu, ori în familie. Gândeşte-te la ce ai putea face pentru a nu înrăutăţi lucrurile.

BALANŢĂ

Ai bătăi de cap cu sănătatea, dar nu este nimic de care ar trebui să îţi faci griji. Relaţia cu colegii de la muncă cam scârţâie, nu mai eşti dispus să suporţi multe vorbe, dar ai grijă să nu exagerezi! Financiar, stai destul de bine săptămâna asta, dar nu te încânta şi nu cheltui tot în weekend. În timpul săptămânii ai mici discuţii cu partenerul, pentru că unul dintre voi nu îşi face treaba în casă, dar veţi recupera din romantism în weekend. Poate ieşiţi la un film, o cină romantică, orice aţi face, veţi reaprinde flacăra iubirii.

SCORPION

Fă tot ce poţi ca să ajungi la consultul ăla pe care îl amâni de ceva vreme, doar vrei să te simţi bine, nu din ce în ce mai rău. La locul de muncă, te chinui să faci o impresie bună, dar nimeni nu pare să îţi aprecieze efortul. Poate ar trebui să îţi concentrezi energia în altă direcţie. Financiar, stai destul de bine, aşa că ai putea să te răsfeţi în weekend. Viaţa amoroasă este liniştită, dar s-ar putea să te cerţi cu părinţii tăi. Nu te lăsa afectat de nimicuri şi treci cu vederea, dacă nu este nimic grav. Nu vrei să porneşti o ceartă la momentul nepotrivit.

SĂGETĂTOR

În weekend, te vei simţi sociabil şi le vei aduce la cunoştinţă tuturor celor din jurul tău ceea ce te deranjează. Foarte bine faci, pentru că te macină de mult anumite lucruri, aşa te vei elibera de sentimentele negative. Se anunţă tensiuni la birou la începutul săptămânii, dar trebuie să te menţii pe poziţie. Vei avea parte de beneficii pe termen lung, dar trebuie să ai grijă cum îţi impui punctele de vedere. Acceptă şi părerile altora, nu doar ale tale, pentru că vei avea de pierdut. Cei din jur vor crede că nu vrei să le fii alături, ceea ce este complet fals. Lasă de la tine şi totul va fi bine!

CAPRICORN

Ai nevoie de puţin timp singur pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Ia-ţi o zi liberă de la muncă şi bucură-te de ea, redescoperindu-te. Asta este o ocazie bună să faci şi economie în domeniul finanţelor, mai ales că nu  se anunţă vreo mărire de salariu sau alte posibilităţi de câştiguri în plus. Părinţii tăi te vor lua la ceartă în weekend, pentru că nu le-ai mai dat nicio veste în ultimul timp. Recuperează şi povesteşte-le ce ai mai făcut în timpul în care nu i-ai sunat. Viaţa de cuplu e roz, primeşti şi oferi iubire, iar asta te ajută să îşi menţii echilibrul zi de zi.

VĂRSĂTOR

Răbdarea îţi este pusă la încercare spre sfârşitul săptămânii şi, chiar dacă de obicei ştii să te abţii de la exteriorizarea nervilor, această dată ar putea fi excepţia de la regulă. Ai grijă asupra pe cine îţi verşi nervii. Astrele favorizează încheierea afacerilor la mijlocul săptămânii şi îţi influenţează creativitatea, ceea ce aduce beneficii performanţei tale de la birou. La începutul săptămânii vei consolida relaţiile cu prietenii tăi, ba chiar ai şansa de a cunoaşte oameni noi, cu care chiar ai putea iniţia relaţii reuşite.

PEŞTI

Nu mai fi pesimist şi încearcă să priveşti partea plină a paharului! Lucrurile nu sunt chiar atât de rele pe cât crezi! Nu te mai contrazice cu superiorii tăi, dacă nu vrei să îţi meargă rău pe termen lung. Poate nu eşti de acord cu deciziile pe care le iau, dar asta nu înseamnă că poţi face ce vrei tu.  Viaţa de cuplu este liniştită săptămâna asta, nu se anunţă ape tulburi. În schimb, pe plan social, ai putea avea de suferit, pentru că preferi să petreci timp cu partenerul în loc să ieşi cu prietenii tăi. Explică-le direct preferinţele tale şi propune-le tu o ieşire în altă zi.

(Mediafax)

Publicitate
Publicitate
banner we radio