Ştiri

Horoscop săptămânal 28 martie – 3 aprilie

BERBEC

La începutul săptămânii te simţi uşor indispus, iar faptul că vei fi solicitat la locul de muncă nu te ajută deloc. Totuşi, miercuri sau joi o să ai parte de o surpriză şi o să revii la normal. Câştigurile financiare întârzie să apară, aşa că ar fi bine să strângi cureaua spre sfârşitul săptămânii. Partenerul va fi alături de tine şi te va susţine financiar, dar asta nu înseamnă că îţi poţi face de cap. Optează pentru un weekend liniştit alături de partener şi vei avea doar de câştigat.

Publicitate

TAUR

Eşti stresat la locul de muncă, iar asta se observă în atitudinea ta cu cei din jurul tău. Trebuie să ai grijă, totuşi. Nu toată lumea este dispusă să îţi asculte lamentările şi s-ar putea să te enervezi mai tare. Vineri se observă o ameliorare în starea ta de spirit, aşa că îţi poţi face planuri de weekend liniştit, mai ales că se va ivi ocazia de a beneficia de câştiguri financiare în plus. Părinţii tăi îţi duc dorul, aşa că înainte de a te bucura de zilele tale libere, dă-le un telefon şi vezi ce mai fac.

GEMENI

O să primeşti veşti importante pe la mijlocul săptămânii, dar depinde de perspectiva ta dacă sunt bune sau rele. Trebuie să te gândeşti bine înainte de a lua decizii. La birou, lucrurile sunt relativ liniştite, dar marţi, abilităţile tale de comunicare lipsesc cu desăvârşire, aşa că s-ar putea să îţi enervezi câţiva colegi de muncă. Pe plan amoros, o să ai de furcă cu partenerul, care s-a simţit uşor neglijat, iar nativii singuri vor avea parte de o aventură.

RAC

La începutul săptămânii o să te ocupi de familie, dar sănătatea îţi dă bătăi de cap, iar tu eşti prea încăpăţânat să mergi la doctor. Cedează presiunilor făcute de cei din jur şi fă-i o vizită medicului, aşa te vei simţi mai bine. La locul de muncă, nu dai randamentul cu care i-ai obişnuit pe superiorii tăi, iar acest lucru se observă. Vizita la cabinet este necesară. În weekend, o să te relaxezi şi o să te distrezi de minune cu prietenii tăi. Ia-ţi şi partenerul cu tine şi totul va fi bine.

LEU

Astrele îţi sunt favorabile în această săptămână pe plan emoţional, iar luni sau marţi o să ai parte de o surpriză din partea unei persoane dragi. La serviciu, ai şansa să îţi impresionezi superiorii aşa că nu ar fi rău să dai dovadă de mai multă seriozitate decât de obicei. Mai târziu, vei culege roadele profesionale. Colegii de muncă îţi pun la încercare abilităţile de socializare joi, iar de vineri încolo îţi vei dedica timpul familiei. Duminică, partenerul îţi va da o veste importantă.

FECIOARĂ

Eşti plin de energie spre sfârşitul săptămânii, chiar dacă luni şi marţi nu eşti în apele tale. Îţi vei reveni cu siguranţă pe parcurs. La locul de muncă, începutul săptămânii se anunţă liniştit, dar miercuri sau joi va fi agitaţie. Fii atent cum îţi consumi energia şi pe ce lucruri te concentrezi. Weekendul îţ vei dedica partenerului, pentru că aţi avut câteva neînţelegeri şi încercaţi să cădeţi la pace, dar nu uita să dai un telefon şi surorii sau fratelui tău. Şi ei vor să petreacă timpul cu tine, dar îţi vor întelege priorităţile, doar dacă eşti deschis.

BALANŢĂ

Te simţi bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atent la ceea ce consumi. Ai grijă de tine şi nu face niciun fel de exces săptămâna asta. Mijlocul săptămânii, mai ales ziua de joi, favorizează afacerile, aşa că dacă ai un interviu de angajare sau posibilitatea unui nou proiect, poţi semna cu încredere. Viaţa amoroasă nu prezintă obstacole, dar pasiunea lipseşte din relaţia ta. Îţi poţi dedica acest weekend partenerului pentru a lucra la reaprinderea scânteii.

SCORPION

Eşti în toane bune toată săptămâna şi nimic nu îţi poate perturba liniştea, nici măcar locul de muncă. Deşi se anunţă o săptămână solicitantă la birou, tu îi vei face faţă cu brio, iar superiorii sau colaboratorii tăi vor fi cu adevărat impresionaţi de performanţele tale profesionale. Dacă o ţii tot aşa, va apărea în plan şi o promovare. În viaţa amoroasă va apărea o persoană misterioasa. Ori un admirator secret, ori cineva din trecutul tău care nu poate renunţa la tine. Ai grijă cum gestionezi situaţia.

SĂGETĂTOR

Te simţi neglijat de cei din jur şi nu ai chef de nimic. Asta nu are legătura cu cei dragi, ci cu starea ta de sănătate, s-ar putea să ai nevoie de o consultaţie, aşa că nu ezita să îi faci o vizită medicului. La locul de muncă, luni o să ai destul de multe sarcini de îndeplinit, dar apoi se vor linişti apele, iar joi şi vineri îţi poţi face planuri după muncă, pentru că nu vei fi chiar aşa obosit. În plan amoros, lucrurile sunt roz, deşi nu ai starea necesară pentru giugiuleli, dar partenerul îşi este alături indiferent.

CAPRICORN

Gândurile rele nu îţi dau pace şi îţi influenţează comportamentul de zi cu zi. Ia-ţi o zi liberă pe care să o dedici în totalitate relaxării şi o să scapi de negativitate, altfel nici activitatea ta profesională nu va avea de suferit. Ar fi indicazt ca sfârşitul săptămânii să îl dedici familiei, pentru că îşi simt lipsa. Weekendul anunţă tensiuni între tine şi partener, aşa că trebuie să fii atent la ce reproşuri îi aduci, pentru a evita o ceartă urâtă.

VĂRSĂTOR

Luni şi marţi nu dai randament la locul de muncă, pentru că nu te simţi în apele tale. Evită socializarea, dacă vrei ca totul să meargă bine. Finaciar, stai destul de bine cu banii, aşa că poţi plănui ceva frumos în weekend. Fie o escapadă cu partenerul, fie timp petrecut alături de familie. Ai grijă, totuşi, s-ar putea să ai mici probleme de sănătate, dar nimic îngrijorător. Nativii singuri vor întâlni o persoană specială la acest sfârşit de săptămână.

PEŞTI

Sensibil de fel, vei pune orice răutate la suflet, chiar dacă este neintenţionată. Ai grijă. În felul ăsta te vei consuma mai mult decât este necesar. La locul de muncă te descurci de minune şi vei reuşi să îţi imrpesionezi superiorii cu modul în care manevrezi sarcinile dificile. Eşti luat în vizor pentru o posibilă promovare. Joi sau vineri reapare în viaţa ta un fost partener, care s-ar putea să răscolească nişte sentimente. Ai grijă săcum procedezi.

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio