Ştiri

Horoscop săptămânal 11 – 17 aprilie

Se anunţă o perioadă în care se reaprind scânteile dragostei, iar cei singuri au toate şansele să îşi găsească partenerul potrivit. Citeşte horoscopul săptămânal 11 – 17 aprilie şi vezi ce te aşteaptă.

BERBEC

Publicitate

În prima parte a săptămânii îţi vei concentra toată atenţia asupra rudelor şi prietenilor apropiaţi, urmând ca în a doua parte să acorzi o mai mare atenţie partenerului de viaţă. Este posibil ca în viaţa ta să apară o veche cunoştinţă, pe care te vei bucura să o revezi. Ziua de joi va fi cea mai potrivită pentru a lua decizii la locul de muncă, însă trebuie să ai grijă şi la dorinţele colegilor de serviciu. Spre sfârşitul săptămânii trebuie sa ai grijă ce semnale îţi trimite propriul organism.

TAUR

Începi săptămâna cu dreptul în ceea ce priveşte locul de muncă. Ai toate şansele să primeşti o ofertă din partea şefilor, însă nu te grăbi să dai un răspuns. Marţi sau miercuri te vei întalni cu cineva din trecutul tău care va atinge un subiect sensibil al vieţii tale. Încearcă să nu pui la suflet toate răutăţile. Cel mai bine ar fi să îţi iei câteva zile libere, citeşte o carte, mergi la cinema, fă tot posibilul să te relaxezi. Ar fi bine să îţi vizitezi rudele pe care le-ai cam uitat.

GEMENI

Ai tendinţa de a deveni irascibil(ă), poate şi din cauza faptului că luna se plimbă prin zodia naşterii tale. Încearcă să vezi partea plină a paharului, mai ales luni şi marţi. Totodată, ai mari şanse să primeşti o sumă de bani pe la mijlocul săptămânii. Ultimele zile ale săptămânii sunt dedicate partenerului de viaţă, pe care l-ai cam neglijat în ultimul timp. Dacă eşti singur(ă), fă-ţi curaj şi invită în oraş persoana la care te gândeşti de câteva zile. Nu vei regreta!

RAC

După sfârşitul de săptămână obositor pe care l-ai avut, cu siguranţă vei găsi în ziua de luni o oază de linişte. O plimbare în oraş cu partenerul de viaţă va face minuni. Încearcă să îţi găseşti echilibrul, mai ales că se anunţă o săptămână aglomerată. Miercuri este posibil să semnezi contractul mult aşteptat la locul de muncă.  Încearcă să îţi dedici mai mult timp familiei şi prietenilor, reia legătura cu foştii colegi de facultate şi sigur este o persoană pe care îţi doreai de ceva timp să o suni.

LEU

Se anunţă o săptămână grea pentru nativii acestei zodii, care au tendinţa să se plângă din orice chestie măruntă în aceste zile. Cel mai bine ar fi să te destinzi şi să zâmbeşti mai mult. Nici pe plan profesional lucrurile nu sunt atât de roz precum ţi-ai dori, însă e mai bine să iei totul pas cu pas şi să nu te avânţi în lucruri care îţi dau şi mai multe bătăi de cap. Pe plan sentimental, cu condiţia să reuşeşti să faci anumite compromisuri minore, viitorul ar putea să îţi surâdă.

FECIOARĂ

Nu începi săptămâna cu dreptul din punct de vedere medical, aşa că mai bine ar fi să reduci din orele petrecute în oraş şi să te axezi pe îndatoririle de la locul de muncă. Chiar dacă nu vei fi cea mai veselă persoană, familia şi prietenii îţi vor sta mereu alături şi îţi vor asculta toate nemulţumirile. Spre sfârşitul săptămânii astrele sunt de partea ta, aşa că nu trebuie să te mire o invitaţie în oraş din partea persoanei pe care o placi. Daca te afli deja într-o relaţie, partenerul de viaţă îţi va face o surpriză plăcută.

BALANŢĂ

Reuşitele acestei săptămâni depind în mare măsură de felul în care vezi şi reacţionezi la tot ceea ce te înconjoară. Încearcă să gândeşti înainte de a acţiona şi pune în balanţă avantajele şi dezavantajele fiecărei decizii. Pe plan profesional s-ar putea să se ivească oportunitatea de a participa la proiectul mult visat. Zilele de vineri şi sâmbătă vor fi benefice pentru viaţa ta socială, poţi întâlni persoane noi cu care ai putea lega relaţii de prietenie sau amoroase. Dacă te afli deja într-o relaţie, acordă o mai mare atenţie partenerului de viaţă.

SCORPION

Ai tendinţa să cheltuieşti pe activităţi de moment. Poate ar fi mai bine să fii chibzuit(ă) şi să te gândeşti că imediat vine vara şi o să rămâi fara economiile de vacanţă. Începi săptămâna în forţă, iei cele mai bune alegeri şi reuşeşti să te afirmi la locul de muncă, ceea ce îţi va aduce beneficii. Cu toate acestea, ţine cont că lucrul în echipă este cel mai benefic. Pe plan sentimental lucrurile arată bine, mai ales joi şi vineri, când ai mari şanse să îţi găseşti jumătatea. Nu renunţa.

SĂGETĂTOR

Începi săptămâna debordând de energie, pe care ar fi bine să ţi-o păstrezi de luni până duminică, pentru că se anunţă o săptămână plină. Şeful îţi va oferi oportunitatea mult visată la locul de muncă, iar familia va dori să petreacă mai mult timp cu tine, mai ales că ai fost cam absent(ă) în ultima perioadă. Cu toate acestea, ai grijă să nu te suprasoliciţi, aşa că o plimbare în parc sau o ieşire cu prietenii te va ajuta să îţi păstrezi mintea limpede. Ai grijă la alimentaţie!

CAPRICORN

Ziua de luni te găseşte cam abătut(ă), aşa că ar fi bine să laşi activitaţile de la muncă pe planul doi şi să faci ceva pentru tine. O ieşire la film sau în oraş cu un vechi prieten ar putea fi soluţia potrivită. La serviciu colegii îţi vor cere ajutorul într-o chestiune destul de complicată, aşa că nu te avânta să le dai un răspuns imediat. Cere mai multe detalii. Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă, care s-a simţit neglijat în ultima perioadă.

VĂRSĂTOR

Cu toate că nu ai tendinţa să te oftici pentru orice mărunţiş, săptămâna aceasta vei fi mai sensibil(ă) ca de obicei, aşa că încearcă să nu pui la suflet tot ce ţi se spune. Toate aceste gânduri negre se vor răsfrânge asupra sănătăţii tale. Miercuri va fi o zi productivă pe plan profesional, deşi se conturează şi câteva provocări, pe care le vei trece cu brio.  Ultimele zile ale săptămânii vor fi benefice vieţii de cuplu. Încearcă să profiţi de aceste momente petrecute împreună.

PEŞTI

Începe săptămâna cu o vizită la parinţi, pe care sigur nu i-ai mai văzut de ceva timp. Poţi da şi un telefon, dacă îţi este mai uşor. În rest, se anunţă o săptămână destul de relaxată, atât la serviciu cât şi în cadrul familiei. Atenţie! Ai grijă să nu faci excese, mai ales în ceea ce priveşte alimentaţia de zi cu zi. Sâmbătă te va suna un prieten care îţi va cere ajutorul. Înainte să îl refuzi, încearcă să te pui în locul său şi să cântăreşti toate opţiunile chiar şi de două ori. Nu vei regreta!

(Mediafax)

Publicitate
banner we radio