Ştiri

Horoscop de weekend, 18-19 februarie 2017

Berbec

O cunoștință, probabil o persoană dintr-un grup din care faci parte, îți va cere ajutorul într-o anumită situație. Nu prea vrei să faci asta pentru că ai deja alte planuri. Nu te teme să spui “nu” și să refuzi politicos.

Taur

Progresele din carieră se conturează din ce în ce mai mult pe zi ce trece și vei intra în frenezia terminării tuturor activităților care trebuie terminate până luni. Din nefercire însă, responsabilitățile familiale s-ar putea să te încurce și să se suprapună cu planurile tale.

Gemeni

Vei primi niște vești triste, de departe, care te va pune într-o situație complicată și vei intra într-o stare de depresie. Oricât de mult ai încerca să schimbi ceva, nu vei putea face asta. Nu ai nicio putere asupra faptelor. Liniștește-te. Totul va trece curând.

Rac

Știi că ai muncit din greu pentru a-ți îmbunătăți situația financiară și ești foarte aproape de reușită, dar încă mai ai de trecut niște obstacole temporare. Ești puțin panicat și crezi că asta înseamnă că nu vei ajunge niciodată unde ți-ai dorit. Nu-ți face griji pentru că nu e cazul.

Leu

Partenerul de viață este dezamăgit și simte că săptămâna aceasta nu ai fost lângă el atât cât și-ar fi dorit. Cel mai bine ar fi să îl înveselești și să ieșiți să vă distrați. Aveți multe invitații din partea prietenilor. Acceptați una și uitați de toate grijile.

Fecioară

Vizitatorii pe care îi aștepți nu vor întârzia să apară. Unii vor veni chiar mai devreme, pentru că le place foarte mult compania și locuința ta. După ce veți discuta de problemele profesionale sau sentimentale, vă veți distra până dimineața și vor dormi la tine.

Balanţă

Ești într-o situație similară Leilor, pentru că un prieten apropiat este depresiv din cauza serviciului. Nu ți-a dat multe indicii până acum, dar situația lui e mai gravă decât credeai. Oferă-i tot sprijinul tău și ajută-l cum poți mai bine, chiar dacă lui îi este rușine să îți ceară ceva.

Scorpion

Ești foarte stresat pentru că niște colegi de serviciu vor trece pe la tine pe acasă. Îți pui o mulțime de întrebări, vrei să lași o impresie bună, să fii gazda perfectă, să nu le lipsească nimic, etc. Nu te mai agita atât. Fii tu însuți și totul o să fie perfect.

Săgetător

Vrei să ieși în natură, să te plimbi, să alergi, sau să faci orice sport, profitând de razele soarelui. Ești dornic să vină primăvara cât mai curând și te gândești să practici un nou sport. Nu este exclus să dai o fugă până la mare sau la munte.

Capricorn

Ești puțin sceptic referitor la succesul afacerilor și la modul cum decurg lucrurile. Îți faci griji pentru sănătatea ta și te întrebi dacă este în regulă să menții acest ritm. Este doar un sentiment temporar, iar dacă simți că ai puterea de a merge mai departe, continuă.

Vărsător

La fel ca și Capricornii, avansarea pe plan profesional s-ar putea să te țină departe de persoana iubită și să creeze tensiuni emoționale între voi. Ești prins între dorința de a sta cu ea și șansa de merge mai departe în carieră, de a ajunge unde ai visat.

Peşti

Te simți extenuat după această săptămână și nu îți dorești decât să te odihnești. Probabil că vei ieși din casă doar la insistențele prietenilor, dar în rest, preferi să citești, să te uiți la emisiunile preferate, sau să te relaxezi prin activitățile care îți fac plăcere.

Publicitate
banner we radio