Ştiri

HOROSCOP 2018. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în noul an!

BERBEC

DRAGOSTE: Va trebui să fii foarte atent la ce îți oferă viața în acest domeniu, pe care nu vei reuși să îl controlezi deloc în 2018. Se anunță evenimente importante, de destin, pe care le poți strica, dacă te vei lăsa în voia propriilor frustrări și vei acționa pe baza acestora. Ar trebui să ții cont de faptul că vei fi în postura celui care oferă, nu a celui care primește, întregul an următor.

CARIERĂ: Acesta este, de departe, cel mai solicitant domeniu în noul an, dar și în anii următori. Deocamdată, până în august 2018 inclusiv – așadar, până la sfârșitul verii -, va trebui să fii ceva mai prudent, pentru că riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat. Ai șanse să ajungi acolo unde meriți să fii, dar numai dacă muncești foarte mult și dai dovadă de seriozitate și dăruire.

Publicitate

SĂNĂTATE: Singurul risc notabil, în acest domeniu, vine de la tine, de la propriile exagerări. Plăcerile de orice fel pot deveni sursă de dezechilibre, inclusiv nervoase. Există însă și o veste bună: vei avea parte de mai multă stabilitate în domeniile importante, iar asta poate duce la o redresare a stării de sănătate.

BANI: Situația financiară se poate îmbunătăți, temporar, datorită creșterii veniturilor partenerului sau asociaților, care vor împărți beneficiile cu tine. Există însă și riscul unui partaj – acesta îți poate aduce un spor, dar va fi unul de scurtă durată și cu un preț prea mare. Ar trebui evitată orice formă de lăcomie, pentru că te poate conduce la decizii proaste.

TAUR

DRAGOSTE: Noul an aduce o destul de mare diversitate de evenimente în acest domeniu, de la o posibilă căsătorie la un divorț dureros sau o împăcare binevenită. Intri într-o etapă de schimbări profunde și vei avea nevoie de multă stabilitate, mai ales de cea pe care ți-o poate oferi o situație familială armonioasă.

CARIERĂ: Culegi roadele sau tragi ponoasele pe parcursul întregului 2018, în funcție de alegerile pe care le-ai făcut în ultimii ani. Există pericolul să te asociezi cu cine nu trebuie, într-un proiect despre care știi că este riscant, și să pierzi multe când va veni scadența. Orice pas înainte vine cu un risc, până în august, și de aceea ar fi bine să evaluezi corect tot ce faci. Gândește-te de două, chiar de trei ori înainte să iei o decizie.

SĂNĂTATE: Până în primăvară vei avea timp să corectezi ceea ce ai descoperit în ultimii ani că nu merge cum trebuie, să faci tratamentele recomandate și să-ți schimbi modul de viață, dacă starea de sănătate o impune. În următorii ani nu vei mai avea această ocazie. Cel mai solicitat domeniu va fi cel psihic, cu tot ce decurge de aici.

BANI: Ai scăpat de limitări, dar ai rămas și fără economii, care s-au dus pe plata unor obligații apăsătoare. De acum înainte, trebuie să construiești alte căi de câștig, pas cu pas, cu multă răbdare și având mare grijă să nu te situezi cumva la limita legii sau, mai rău, în afara ei.

GEMENI

DRAGOSTE: Ai trecut peste numeroase încercări și ai învățat multe în ultimii ani. În 2018 va trebui să pui în practică toate aceste învățăminte și să îți construiești, pe baza lor, relațiile pe care le dorești. Vor mai exista momente tulburi, dar vor fi mult mai scurte și de o intensitate mult mai scăzută decât cele prin care ai trecut până acum.

CARIERĂ: Ți se oferă șansa unei colaborări care, deși pare de scurtă durată, poate duce, prin relațiile pe care ți le faci acum, la un parteneriat de durată sau la o ramificare a oportunităților, în viitor. Beneficiezi de această șansă până la sfârșitul primăverii și apoi, din nou, la toamnă. Peste vară, această „ușă” se închide și ar fi bine să n-o forțezi. Ocaziile vin singure spre tine, este suficient să le vezi potențialul și să fii gata să le exploatezi.

SĂNĂTATE: Ai ocazia de a rezolva o serie de probleme de sănătate mai vechi sau nou apărute. Trebuie să te ferești, pe tot parcursul anului, de frig, de umezeală și de stres exagerat, fiindcă acestea sunt principalele pericole la adresa sănătății tale. Mai poate avea efecte negative asupra echilibrului tău general și atmosfera apăsătoare, în anumite momente, de la locul de muncă.

BANI: Acesta este domeniul care va trece prin cele mai multe transformări în noul an. În primul rând, până în august, sunt posibile supărări provocate de pierderile unuia dintre parteneri – iar pierderea partenerului poate însemna și o pierdere financiară, desigur. Însă cea mai importantă tendință, valabilă câțiva ani de acum încolo, este de limitare a veniturilor, lucru care va face dificilă orice încercare de economisire. Este indicat să te ferești de banii altora – că e vorba de împrumut, că e vorba de administrarea lor – până la sfârșitul verii.

RAC

DRAGOSTE: Multe se pot împlini și la fel de multe se pot desface în 2018 și în anii ce urmează, pentru că acest domeniu se va dinamiza mult. Până în august există pericolul unor decizii eronate, legate de cuplu, pe baza unor impresii înșelătoare. Relația se va întări sau se va destrăma, în funcție de alegerile făcute.

CARIERĂ: Te eliberezi de un stimulent foarte puternic, care te-a împins în față, cu sau fără voia ta. Doar până la primăvară va mai exista această presiune, apoi va trebui să treci în revistă ce ai reușit să realizezi, să gestionezi cu atenție pașii pe care îi mai ai de făcut și să dai coerență parcursului tău profesional. Se pot ivi ocazii de a fructifica o pasiune care să devină, în timp, meserie sau o nouă ocupație.

SĂNĂTATE: În 2018 – cât mai la început, ar fi indicat! – îți inventariezi starea de sănătate, pentru a vedea ce trebuie să faci ca să-ți reintri în formă, ce poate fi vindecat mai ușor sau mai greu, unde poți interveni și în ce măsură. Stresul generat de complicațiile ivite în relațiile de orice fel – în familie, în cuplu ori la locul de muncă – nu este unul obișnuit și poate avea consecințe asupra stării tale de sănătate, psihice sau fizice.

BANI: Domeniul financiar urmează un traseu independent de voința ta, în sensul că vei culege roadele, așa cum vor fi ele, fără să poți schimba mare lucru. Tot anul va exista această tendință, așa că este bine să fii pregătit sufletește și să nu te stresezi prea tare din acest motiv.

LEU

DRAGOSTE: Vei avea timp suficient să reevaluezi deciziile luate în legătură cu cei dragi sau cu soarta unor relații și să și repari, dacă este cazul, ce se mai poate repara. În 2018 vei avea ocazia să te regăsești, să te întorci la personalitatea ta de bază, cea reală, cu bune și cu rele, iar acest lucru va asigura un cadru pozitiv pentru dezvoltarea unor relații sănătoase cu toți cei din jur.

CARIERĂ: Domeniul profesional va fi, vreme de câțiva ani, cel mai solicitant, dar tot de aici vor veni și rezultatele mult așteptate. Pot crește volumul de muncă, gradul de responsabilitate și complexitatea sarcinilor de serviciu, pe fondul răcirii relațiilor cu superiorii și colegii. Până în august, atenție maximă la tot ce faci! Există riscul unor erori care să strice definitiv părerea pe care o au despre tine unii dintre colaboratori sau parteneri.

SĂNĂTATE: Este un domeniu încărcat, vreme de câțiva ani de acum încolo, cu un vârf în perioada de la începutul anului până în august, când pot să apară probleme mai puțin obișnuite, greu de diagnosticat. Se recomandă să acorzi o atenție specială fiecărui semnal pe care ți-l trimite propriul corp și să dai dovadă de mai multă flexibilitate la locul de muncă – în felul acesta, vei reuși să eviți tensiunile inutile.

BANI: Te afli, în continuare, într-un moment de grație pe plan financiar, dar nu pentru câștiguri, ci pentru investiții care îți vor aduce, pe viitor, venituri, și nu doar pentru tine, ci și pentru toți cei pe care îi vei sprijini prin munca ta.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Dacă până acum ți-a fost greu, de acum înainte se anunță probleme și mai mari, cheia rezolvării lor fiind maturizarea, acceptarea celor dragi așa cum sunt ei și protejarea sentimentelor care vă unesc. Până în august pot să apară ispite de tot felul, inclusiv sub forma unei a treia persoane, care să se amestece în relația ta sentimentală.

CARIERĂ: În 2018 vei culege roadele muncii depuse în ultimii ani. Se pot face investiții în modernizare la locul de muncă, la sugestia ta, spre încântarea tuturor. Vei reuși să te integrezi mai bine în echipă și să selectezi sarcinile profesionale la care te pricepi cel mai bine, ca să te ocupi în mod special de ele.

SĂNĂTATE: Și în domeniul sănătății a venit vremea să culegi roadele, care pot fi dintre cele mai diverse, de la o stare de sănătate excelentă, cum nu ai mai avut demult, la probleme care au început deja să se manifeste. Munca este într-o legătură foarte strânsă cu starea de sănătate, așa că va trebui să găsești un echilibru între cele două domenii din viața ta.

BANI: Dispare cea mai importantă problemă din acest domeniu, din primăvară încolo. Poate fi rezultatul unei decizii luate de tine, de un membru al familiei sau situația generală te va obliga să faci o alegere care va duce la acest rezultat. Risipa din ultimii ani se încheie în 2018.

BALANȚĂ

DRAGOSTE: Vei avea timp, din primăvară încolo, să iei fiecare ciob din relația de cuplu și să îl pui la locul lui sau să desenezi altceva, cu altcineva, care corespunde dorinței tale de armonie și echilibru. Este un an de revenire la o normalitate de care nu ai mai avut parte de mult timp încoace. E un proces de durată, dar benefic.

CARIERĂ: Evoluția profesională depinde de felul în care vei ști să fructifici ocaziile apărute, care nu sunt deloc ușor de sesizat, pentru că îți cer, în primul rând, să renunți la iluziile pe care ți le-ai făcut despre ce știi să faci, la ce te pricepi cel mai bine. Există și o componentă mai subtilă care te poate ajuta: dacă alegi să servești o cauză umanitară sau să urmezi un drum către care te trage inima de mult timp, poți face pași importanți spre succes.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate se poate complica din cauza unor probleme preluate, cu sau fără bună știință, de la cei din familie. Acum le poți descoperi și în vreme ce unele te vor pune foarte serios pe gânduri, altele te vor determina să iei măsuri imediat. Este important, mai ales până în august, să ții cont de acest informații și de semnalele pe care ți le trimite propriului corp.

BANI: Se conturează un context favorabil pentru venituri suplimentare obținute din munca proprie, pe baza unor alianțe neașteptate. Este un noroc de scurtă durată, valabil doar până la toamnă, dar poate fi tot ce ai nevoie ca să te redresezi financiar și să scapi de probleme în acest domeniu mult timp de acum încolo.

SCORPION

DRAGOSTE: Ai multe de învățat despre dragoste, dar este doar un îndemn al inimii, nu o obligație. Tot anul vei căuta să îți asumi rolul de stâlp al familiei și al colectivului de la serviciu, lăsând problemele de inimă pe plan secund, deși simți nevoia să faci lumină și în acest domeniu. Îți vei găsi liniștea când vei acorda sentimentelor locul care li se cuvine.

CARIERĂ: Tot anul vei fi în centrul atenției echipei din care faci parte, cel mai probabil din postura de lider. Dacă locul pe care îl ocupi nu implică autoritate asupra altora, vei face o schimbare ca să ajungi acolo sau ca să devii propriul șef. Fluctuațiile și schimbările bruște, de necontrolat, vor ajunge la final.

SĂNĂTATE: Starea ta de sănătate ar putea da semne că începe să revină la normal chiar din primăvară, mai ales dacă ai avut grijă de tine în ultimii ani. Șansele apariției unor afecțiuni greu de diagnosticat vor scădea în 2018. Regimul alimentar ar trebui adaptat la situația din prezent.

BANI: Ai învățat să administrezi, să cheltuiești cu cap, să limitezi plăcerile costisitoare. Datorită acestor măsuri, domeniul financiar se eliberează în 2018 de probleme majore, rămân doar câteva perioade scurte în care va trebui să fii mai atent la cheltuieli și la consumul de resurse. Pot crește însă cheltuielile impuse de imagine, destinate afirmării unui statut social și profesional.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Te vei bucura, în sfârșit, de mai multă stabilitate în acest domeniu, dar nu imediat, ci din vară încolo. Vei aspira la mai bun, mai mult, mai frumos, dar fără ca această aspirație să afecteze relațiile în care ești deja angrenat. Este posibil să îți găsești perechea mult dorită undeva, departe, dacă o cauți.

CARIERĂ: Domeniul profesional va trece prin transformări succesive, vreme de câțiva ani, de acum încolo, iar pe lângă instabilitate, vei experimenta și schimbări care răspund unor nevoi interioare, fie ele conștientizate sau nu. Este nevoie de o transformare radicală a metodei de lucru, pentru că vei vedea că nu mai corespunde cu nivelul la care ai ajuns, cu nevoile și dorințele tale.

SĂNĂTATE: Vei beneficia de un context favorabil pentru remedierea unor dezechilibre, pe tot parcursul anului. Există însă elemente care indică o șubrezire a sănătății, pe fondul unei alimentații necorespunzătoare. În primăvară vor începe să apară consecințele și nu vei mai putea să le ingori.

BANI: Domeniul financiar este, de departe, cel mai încărcat din existența ta. Va aduce cele mai multe provocări, dar și rezultate pe măsura răspunsului tău la acestea. Deocamdată, se anunță tot felul de ciudățenii legate de bani, de la pierderi la pericolul unui furt sau neglijențe care să-ți provoace pagube. Veniturile pot fi diminuate, limitate sau serios afectate.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Până la primăvară, ești într-un fel de pauză, înainte de o serie lungă de furtuni sentimentale care vor duce la numeroase schimbări interioare și vor provoca o mulțime de evenimente. Timp de câțiva ani vei trece prin această zonă de instabilitate, care are ca scop redefinirea felului în care îți exprimi sentimentele și a locului pe care îl ocupă acestea în viața ta.

CARIERĂ: Vei avea un an liniștit în acest domeniu și e o liniște pe care ți-ai dorit-o. Vei trece însă prin numeroase transformări interioare, mai întâi eronate, apoi corecte, care vor duce și la modificarea unor aspecte ale vieții profesionale. Până în august, există riscul să te asociezi cu cine nu trebuie, spre paguba ta. Vei pierde mai ales la nivel de imagine.

SĂNĂTATE: Vei păși într-o lungă perioadă de reconsiderare a limitelor personale, de maturizare pe toate planurile, mai ales pe plan personal, și asta îți poate afecta vitalitatea, care va fi diminuată față de ritmul cu care te-ai obișnuit. Tot ce apare ca semnal din partea corpului sau psihicului tău, mai ales până în august, trebuie luat în serios și cercetat cu mare atenție.

BANI: Întregul an vei culege roadele eforturilor depuse împreună cu alții sau vei suporta consecințele unor erori săvârșite din în postura de lider al unei echipe. Trebuie evitată lăcomia motivată de orgoliu în tot ce are legătură cu banii, bunurile și administrarea resurselor familiei.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Ai timp tot anul să te lămurești ce decizie să iei în legătură cu relația de cuplu actuală. Au apărut primele semnale de alarmă, dar este posibil să le fi ignorat. În timp, se vor aduna problemele și nu vei mai putea să le treci cu vederea. E nevoie de sinceritate maximă, trebuie să-ți recunoști erorile, abia apoi vei putea stabili cu partenerul de cuplu ce puteți construi împreună.

CARIERĂ: Vei avea ocazia, aproape tot anul 2018, să te faci remarcat prin calități și să obții o deschidere pe care va trebui să o transformi, apoi, într-un nou traseu profesional. Această ocazie nu este evidentă, nu sare în ochi, ba poate chiar să poarte masca preluării unor responsabilități la locul de muncă actual.

SĂNĂTATE: Apar mai multe semnale care cer modificări, concesii, poate chiar schimbarea stilului de viață. Până în luna august inclusiv, va trebui să fii foarte atent la oase, articulații, dinți, să te ferești de frig și de umezeală. Există în continuare riscul ca bolile cronice să se reactiveze, e o tendință ce rămâne valabilă mulți ani de acum încolo.

BANI: În 2018 te afli în aceeași zonă ca în 2017, a cheltuielilor pentru o bunăstare viitoare, a investițiilor inspirate și a beneficiilor fluctuante. Vor exista și momente în care veniturile vor crește, de pe urma unor colaborări de scurtă durată.

PEȘTI

DRAGOSTE: Este un domeniu în care lucrurile se vor complica, până în luna august, dar nu direct, ci sub influența unor evenimente provocate de prieteni sau de protectori care se comportă ciudat. Ar trebui ținută sub control tendința de a răspunde cu aceeași monedă, pentru că nu aduce nimic bun.

CARIERĂ: Munca rămâne un domeniu foarte important, dar nu prin dificultatea sarcinilor primite sau prin volumul mai mare de efort, ci prin calitatea pe care va trebui să o dovedești în tot ce faci. Ți-ai cucerit poziția binemeritată, acum va trebui să muncești pentru a o menține. Dispare însă de pe umerii tăi acea greutate care te-a ținut în tensiune în ultimii ani.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde foarte mult de atitudinea față de muncă, în sensul că pot să apară dezechilibre pe fondul respingerii interioare, al revoltei în fața efortului pe care trebuie să îl depui la serviciu. Ai nevoie de mai multă flexibilitate interioară și de maturitate.

BANI: Mai sunt câteva luni de fluctuații, de variații ale veniturilor, când în sus, când în jos. La primăvară vei trece într-o altă etapă pe plan financiar, mai stabilă și mai mulțumitoare. Se pot deschide oportunități de colaborare cu persoane străine și astfel vei obține venituri suplimentare.

 

Publicitate
banner we radio