Ştiri

Horoscop 2016 pentru toate zodiile!

Berbec:

Orice început de an va face mult mai încrezători şi mult mai nerăbdători să vă schimbaţi viaţa. Se pare că 2016 va promite noutăţi şi multe satisfacţii atât pe plan personal cât şi pe plan profesional. Mai mult, acest an va fi caracterizat de o mare de entuziasm pe care îl veţi simţi mai acut până în luna august. Va fi un an caracterizat prin pasiuni intense şi emoţii constructive care vor genera idei neobişnuite ceea ce vă va conferi mai multă încredere în capacitatea voastră de a vă exprima sentimentele şi dorinţele. Este un excelent an să vă puneţi în valoare capacităţile şi să vă valorificaţi imaginea în societate.

Publicitate

2016 vă oferă multiple oportunităţi să întâlniţi oameni noi datorită mişcării lui Mercur care va avea implicaţii directe în viaţa socială. În perioada cuprinsă între 5 ianuarie şi martie 2016, Mercur va marca relaţiile sociale: prieteniile, relaţiile cu familia, cu colegii şi vă va aduce alături oameni din diferite comunităţi: asociaţii, fundaţii diverse cu care împărtăşiţi idealuri comune.

La sfârşitul lui mai şi începutul lui iulie, vă veţi concentra asupra părţii „intelectuale” a vieţii, veţi călători mult şi veţi comunica cu cei din jur – familie, prieteni, parteneri.

De la sfârşitul verii până în noiembrie, veţi acorda mai multă atenţie relaţiilor cu persoanele cu adevărat importante din viaţa voastră: partenerul de viaţă, colaboratorii apropiaţi, dar şi cu duşmanii sau cu cei cu care vă aflaţi în competiţie. Va trebui să revizuiţi anumite aspecte. Este momentul să analizaţi şi să clarificaţi situaţia şi acest proces va scoate în evidenţă punctele voastre slabe sau anumite probleme care necesită o rezolvare de urgenţă.

 

Taur:

Pentru voi, 2016 pare promiţător în ceea ce priveşte dragostea, casa şi proprietăţile. În prima parte anului, mai precis până în august 2016, sunt favorizate viaţa de familie şi relaţiile cu cei dragi. Este posibil să vă mutaţi într-o casă mai mare, să vă gândiţi să construiţi ceva, să redecorati, renovaţi etc. În 2016, sunt posibile investiţiile imobiliare şi achiziţiile pe termen lung în domeniu.

Veţi beneficia de suportul familiei, a rudelor apropiate şi toată familia va fi binecuvântată; veţi trăi într-o atmosferă liniştită şi plin de optimism. Decizia de a avea un copil se poate transforma într-un subiect de dezbatere pe parcursul acestui an şi dacă aveţi deja copii, prezenţa lor în viaţa voastră va deveni principalul motiv de bucurie şi mândrie.

Relaţiile personale vor intra într-o fază de relaxare imediat după începutul noului an. După aproximativ 2 ani, în care legătură cu partenerul de viaţă a fost rece, tensionată, vă veţi regăsi unul pe celălalt şi veţi ajunge la un echilibru emoţional. Relaţiile de prietenie, de la locul de muncă sau cele de afaceri se vor îmbunătăţi şi este posibil să încheiaţi contracte pe termen lung cu unii dintre colaboratorii voştri.

Unele probleme legate de locul de muncă vor deveni mai evidente în vara până în septembrie 2016 şi de aceea este necesar să le rezolvaţi prioritar. În ceea ce priveşte cariera, va trebui să luaţi decizii radicale anul acesta, dar cu mult tact şi răbdare. Din august 2016, Jupiter intra în Casa dragostei, promiţându-vă 12 luni de pasiune şi erotism. În privinţa sănătăţii sunt necesare schimbări urgente ale ritmului de viaţă şi ar fi bine să începeţi un program de exerciţii, deoarece se pare că aveţi nevoie.

 

Gemeni:

Pentru Gemeni, baza anului 2016 vor fi relaţiile şi cunoştinţele. În prima parte a anului, noi personaje vor intra în viaţa voastră şi vor deveni prieteni, colaboratori, sfătuitori sau chiar parteneri de viaţă. Dar în ciuda numărului mare de noi cunoştinţe pe care le veţi întâlni, nu toţi vor fi bineveniţi în viaţa voastră. Sunteţi foarte selectivi şi vă doriţi să fiţi înconjuraţi de oameni inteligenţi, activi şi în acelaşi timp originali(nu este ceva nou dar această tendinţă se va accentua în acest an).

Fiţi atenţi să nu exageraţi şi să nu transformaţi această dorinţă într-un imperativ pe care ceilalţi nu-l vor accepta. Saturn va rămâne în semnul vostru şi vă va marca relaţiile pentru ceva timp, mai precis din decembrie 2015 până în decembrie 2017( cu o scurtă pauză între lunile iunie şi septembrie 2016).

Saturn detesta frivolitatea de orice fel şi este posibil ca din această cauză să deveniţi neîncrezători în cei care sunt lipsiţi de profunzime. Nici relaţia de cuplu nu va scăpa unui complex proces analitic. Încercaţi să evitaţi conflictele pentru că nu se vor soluţiona întotdeauna în favoarea voastră şi va fi dificil să obţineţi ceea ce vă doriţi.

Viaţa socială va fi foarte animată în 2016, în special în prima parte a anului, dar nevoia de socializare va fi şi ea supusă unei bine definite motivaţii. Este foarte probabil să vă implicaţi în activitatea unui grup sau a unei organizaţii non-guvernamentale.

Pe plan profesional, cariera va cunoaşte succesul în 2016 şi va fi caracterizată de preocupări intelectuale, noi informaţii şi o mulţime de oameni cu care veţi avea nevoie să comunicaţi. Va trebui să vă demonstraţi calităţile oratorice. Posibil ca anumiţi oameni şi anumite evenimente să vă deschidă uşi noi. Veşti bune veţi primi şi pe plan personal când veţi constata că starea sănătăţii vi se va îmbunătăţi simţitor.

 

Rac:

Cele mai importante evenimente pentru voi în 2016 vor fi cele legate de carieră. Lovitura pe care aţi dat-o cu câţiva ani în urma privind o anumită situaţie din viaţa voastră, va deveni mai puternică în 2016 şi se pare că va trebui să vă uitaţi înapoi ca să găsiţi o motivaţie şi mai puternică ca să mergeţi mai departe şi să exploraţi noi frontiere. Veţi avea multe aventuri şi vă veţi confrunta cu unele situaţii complet neprevăzute.

Legătura dintre Saturn şi Uranus vă sprijină pe plan profesional până în decembrie 2017 şi va face să vă doriţi să construiţi ceva solid bazându-vă pe experienţele anterioare câştigate de-a lungul timpului. Ascensiunea este clară, dar va cere mult efort şi dedicaţie. Veţi avea multe responsabilităţi care vor deveni şi mai complexe. Veţi avea parte de succes în prima parte a anului 2016 care va fi de asemenea profitabilă din punct de vedere financiar.

Veşti bune se anunţă şi în ceea ce priveşte viaţa afectivă pentru că Saturn părăseşte semnul vostru şi mare parte din blocaje, restricţii, inhibiţii şi ghinioane vor dispărea. Viaţa va fi mai veselă şi veţi avea mai multe oportunităţi să vă distraţi, mai mult timp liber pe care veţi alege să-l petreceţi într-un mod neconvenţional. O atitudine mult mai optimistă vă va face dornic de comunicare şi socializare, în special în a doua parte a anului.

Din păcate, veştile privind starea sănătăţii nu sunt la fel de bune deoarece Saturn va intra în Casa bolilor şi va rămâne aici timp de 3 ani(cu o scurtă pauză între lunile iunie şi septembrie 2016). Vă puteţi îmbunătăţi rezistenta prin exerciţii fizice şi un stil de viaţă sănătos. Veţi fi predispuşi la anumite afecţiuni, legate de articulaţii sau piele. Încercaţi să fiţi precauţi şi să vă trataţi din timp, evitând cronicizarea bolii.

 

Leu:

În 2016, marele vostru aliat va fi Jupiter. Va fi prezent în semnul vostru până la sfârşitul lunii august şi se poate spune că vă va aduce noroc, optimism şi expansiune. Cu Jupiter alături, vă veţi simţi în formă şi nimic nu vi se va părea greu de realizat. Veţi privi lucrurile dintr-o perspectivă „mai luminoasă” şi nu vă veţi pierde simţul umorului nici chiar dacă veţi traversa cele mai dificile situaţii.

Veţi fi mult mai deschişi faţă de oamenii din jurul vostru şi faţă de ideile inovatoare care vi se vor propune. Felul cinstit şi generos de a fi care vă caracterizează, va fi pus în evidenţă mult mai bine decât până acum, de evenimentele care vor urma.

În 2016, veţi avea dorinţa să călătoriţi mai mult şi mai departe decât de obicei, aşa că veţi căuta destinaţii exotice. Aveţi nevoie să vă relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp doar cu voi înşivă. Este posibil să stabiliţi contacte care să vă ajute să dezvoltaţi o relaţie profesională avantajoasă pe termen lung. Jupiter favorizează cunoştinţele la nivel superior, aşa că ar fi bine să asimilaţi noi informaţii sau să vă implicaţi în diverse activităţi culturale.

Jupiter va face un trigon cu Uranus, care este situat în casa inteligenţei superioare, a conceptelor şi a gândirii abstracte. În prima jumătate a lui 2016, de asemenea, Jupiter va forma un trigon cu Saturn, dând un aspect constructiv, cu consecinţe pe plan organizaţional, deoarece vă va sprijini să vă îndepliniţi dorinţele şi să vă realizaţi proiectele ambiţioase pe care le coordonaţi.

Pe parcursul anului vă veţi bucura de armonie şi stabilitate. Relaţional, în dragoste sau în mariaj, precum şi cu colegii de serviciu, lucrurile se vor desfăşura aşa cum vă doriţi. Copiii vor fi un subiect deosebit de important în 2016.

 

Fecioara:

Pe parcursul lui 2016, Saturn va traversa casa a 4-a a semnului vostru. În prima parte a anului, cu ajutor adecvat din partea lui Jupiter şi a lui Uranus, Saturn va fi capabil să vă ajute să consolidaţi, să construiţi sau să cumpăraţi o proprietate imobiliară. Este posibil chiar să primiţi o moştenire. Oricum, din această poziţie, Saturn va aduce mai multe responsabilităţi, griji şi chiar dificultăţi în relaţiile cu părinţii.

Va exista un anume sentiment de austeritate ori o atmosferă de izolare sau de însingurare în familie. Această atmosferă generală se va înveseli la un moment dat, dar acest lucru este posibil abia la începutul lunii august când Jupiter va intra în zodia Fecioarei şi va sta acolo de la sfârşitul lui august până pe 9 septembrie 2016. Avându-l pe Jupiter de partea voastră, vă veţi bucura din nou de viaţă şi vă veţi simţi mai norocos decât aţi fost vreodată.

Dragostea şi cariera vor merge aşa cum vă doriţi şi totul va fi bine din acest punct de vedere. Ceea ce părea imposibil în 2015 acum va deveni uşor de realizat.

Veţi renunţa la restricţii şi la temeri pentru totdeauna, aşa că veţi avea o abordare mai îndrăzneaţă a propriei vieţi. Sunteţi nerăbdători să călătoriţi, să vă lărgiţi orizonturile şi să vă extindeţi nivelul de cunoaştere. 2016 favorizează iniţiativele majore şi schimbările drastice pe toate planurile.

Există totuşi, aspecte pe care Jupiter nu le poate rezolva şi aici vorbim despre greutatea în plus, boli ale ficatului, tensiune mare, nivel ridicat de colesterol, zahărul din sânge etc. În concluzie, dacă aveţi oricare din aceste tendinţe, ar fi bine să vă luaţi măsuri de precauţie din timp pentru că lucrurile să nu degenereze.

 

Balanţa:

După o lungă perioadă cât a fost staţionar (mai mult de doi ani), Saturn va părăsi casa carierei fără nici un avertisment. Prezenţa sa v-a umplut de responsabilităţi, v-a impus multe restricţii şi v-a făcut să treceţi prin multe momente de frustrare. Pe nativii Vărsător care au tendinţa să fie mai hotărâţi, Saturn i-a influenţat motivându-i să-şi caute un job mai bun, să-şi consolideze poziţia socială şi în felul acesta să obţină rezultate pe termen lung.

În momentul în care Saturn îşi va înceta influenţa asupra acestui semn, viaţa profesională va trece printr-un impas, situaţie uşor de recunoscut. Unele dintre cele mai dificile probleme se vor rezolva de la sine. Vor exista situaţii în care tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi pentru a vedea rezultatele.

În timpul verii, Saturn se va întoarce din nou în prim-plan! Pentru următorii trei ani, poziţia sa vă afecta interesul vostru faţă de prieteni, de parteneri, preocupările legate de organizare, activism social şi chiar politica. În 2016, s-ar putea să vă ocupaţi de acest domeniu ca un adevărat profesionist şi nimic n-o să vi se pară prea greu. Experienţele pe care le veţi traversa vor fi adevărate lecţii de viaţă. Veţi fi recompensaţi cu realizări de durată şi veţi reuşi să vă realizaţi obiectivele.

Nativii Vărsător vor primi veşti bune în 2016, de la Jupiter care va favoriza dragostea şi căsătoria în prima parte a anului, dar, de asemenea şi relaţiile în general, inclusiv parteneriatele sau relaţiile de afaceri. Este un moment favorabil în viaţa personală să creaţi conexiuni, noi prietenii sau să semnaţi contracte.

În a doua parte a lui 2016, Jupiter va aduce în prim plan problemele legate de bani şi se pare că vor fi mai multe avantaje pentru voi. Staţi departe de oameni necinstiţi şi de situaţiile neclare, ilegale sau imorale! 2016 va fi, un an excelent pentru informaţii, pentru studiu, pentru creativitatea intelectuală sau emoţională dar şi pentru comunicarea cu oamenii din jurul vostru.

 

Scorpion:

Puteţi să vă relaxaţi acum: Saturn care a fost cu ochii pe voi începând cu 2012, părăseşte semnul vostru în 2016, mai precis în decembrie 2015. Veţi resimţi un fel de uşurare, spiritul va fi la înălţime şi veţi simţi cum va creşte nivelul energiei în fiecare zi. Viaţa vi se va părea mult mai frumoasă şi intenţiile vor fi mult mai uşor de realizat.

2016 va fi un an excelent pentru voi pe plan profesional: Jupiter staţionează în Scorpion până în august şi va aduce prestigiu şi succes. Poziţia lui vă oferă şanse reale şi oportunităţi pentru dezvoltare, conducându-vă către promovare şi onoruri. Părăsind zodia Scorpionului, Saturn va intra în Casa banilor şi va rămâne aici până în decembrie 2017. Această poziţie va da posibilitatea să aveţi un an financiar profitabil. Sunteţi un bun organizator şi vă folosiţi calităţile în domeniul financiar, ceea ce vă va aduce venituri suplimentare şi poate contribui la consolidarea averii personale.

Un alt aspect important se referă la starea sănătăţii care se va îmbunătăţi în 2016. Dacă suferiţi de anumite boli veţi găsi soluţii neaşteptate şi puteţi face schimbări benefice în stilul de viaţă dacă vă doriţi cu adevărat. Pe parcursul acestui an, vă veţi simţi mai relaxat decât aţi fost vreodată şi mai împăcat cu propria persoană. Acasă, atmosfera este liniştită şi caldă şi dacă aveţi copii, aceştia vor fi principalul motiv de satisfacţie şi mândrie.

În ceea ce priveşte relaţiile personale, veţi fi mai confuz şi iritat decât în ultimul an. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie, pentru că în final să fiţi siguri că aţi luat-o pe cea corectă.

 

Săgetător:

Saturn ajunge în Săgetător şi va fi fără îndoială cel mai important eveniment în 2016 pentru nativii acestui semn. Denumit şi „marele malefic”, Saturn aduce o mare de pesimism, lipsa de încredere în propria persoană, inhibiţii, scăderea energiei, limitarea libertăţii, boli, obstacole, întârzieri mari în îndeplinirea oricăror obiective. Aşadar, cei 2 ani pe care Saturn îi va petrece în Săgetător – decembrie 2015 – decembrie 2017 vor fi caracterizaţi de frustrări şi restricţii.

Pe de altă parte, Saturn are şi o parte constructivă, foarte preţioasă care se asociază cu înţelepciune, fiabilitate, perfecţionism durabilitate, prudenţă şi răbdare. Cu Saturn de partea voastră, veţi putea construi lucruri solide, vă veţi maturiza şi veţi deveni mai înţelepţi, vă veţi înţelege mai bine nevoile, vă puteţi proiecta gândurile pozitive care vă vor ajuta să vă ancoraţi într-o viaţă mai bună. Din fericire, Saturn are suportul lui Uranus şi până în august şi pe a lui Jupiter şi din această cauză îşi va manifesta calităţile mai intens.

În ceea ce priveşte viaţa profesională, 2016 va fi un an bun pentru voi: triunghiul Jupiter, Saturn, Uranus vă vor face invincibili în bătălia privind atingerea scopurilor pe care vi le-aţi propus.

Prima parte a anului este favorabilă studiilor, culturii în general, călătoriilor şi relaţiilor de la distanţă. A doua parte va fi caracterizată de succes, recunoaştere profesională, promovare, dezvoltare.

Pe plan afectiv, se anunţă mult entuziasm, având oportunitatea să trăiţi ceva unic, experienţe marcate de aventură. Starea de spirit generală este uşor meditativă şi apatica, dar vă veţi păstra încrederea în propria putere şi în deciziile pe care le veţi lua.

 

Capricorn:

2016 va fi un an mult mai paşnic pentru Capricorni decât cel anterior. Această stare de pace şi calm este exact ceea ce aveţi nevoie pentru a vă limpezi gândurile, să pregătiţi terenul pentru a răspândi seminţele unor gânduri pozitive, care în mai puţin de 2 ani vă vor arăta drumul către succes. Dar asta nu înseamnă că 2016 va fi lipsit de forţă sau acţiune! Pluto staţionează încă o vreme în Capricorn, continuând să vă hrănească ambiţiile şi obiectivele îndrăzneţe, convingându-vă să vă concentraţi asupra unor strategii solide, care să vă ajute să vă construiţi carieră pe care o doriţi. Emoţiile rămân la fel de intense şi atitudinea tinde să fie radicală „acum şi aici”.

Este posibil să traversaţi anumite momente de îndoială în ceea ce priveşte viaţa de familie sau proprietăţile pe care le deţineţi. Aceasta tensiune este legată de o nevoie crescută de schimbare şi veţi face tot ce este necesar să vă conducă la suprafaţă, chiar dacă drumul este dificil sau vă este frică. Cu siguranţă însă veţi avea succes, pentru că veţi reuşi să depăşiţi anul care tocmai se încheie şi care a fost atât de stresant! 2016 va fi un an al dezvoltării, un an în care vă veţi mobiliza ca să faceţi toate acele schimbări necesare în viaţa personală şi ca să fiţi mai receptivi la toate oportunităţile care vor apărea cu siguranţă.

Prima parte a anului, mai precis până în august 2016, va fi generoasă din punct de vedere financiar: veniturile curente vor creşte, veţi face investiţii avantajoase şi vor exista multe avantaje şi beneficii. A doua parte a lui 2016 vă va favoriza la modul general şi vă va deschide noi orizonturi, atât pentru dezvoltarea psihică dar şi din punct de vedere cultural său spiritual. Fiţi atenţi la sănătate deoarece suferinţele mai vechi se pot transforma în boli cronice.

 

Vărsător:

După o lungă perioadă cât a fost staţionar (mai mult de doi ani), Saturn va părăsi casa carierei fără nici un avertisment. Prezenţa sa v-a umplut de responsabilităţi, v-a impus multe restricţii şi v-a făcut să treceţi prin multe momente de frustrare. Pe nativii Vărsător care au tendinţa să fie mai hotărâţi, Saturn i-a influenţat motivându-i să-şi caute un job mai bun, să-şi consolideze poziţia socială şi în felul acesta să obţină rezultate pe termen lung.

În momentul în care Saturn îşi va înceta influenţa asupra acestui semn, viaţa profesională va trece printr-un impas, situaţie uşor de recunoscut. Unele dintre cele mai dificile probleme se vor rezolva de la sine. Vor exista situaţii în care tot ce trebuie să faceţi este să aşteptaţi pentru a vedea rezultatele.

În timpul verii, Saturn se va întoarce din nou în prim-plan! Pentru următorii trei ani, poziţia sa vă afecta interesul vostru faţă de prieteni, de parteneri, preocupările legate de organizare, activism social şi chiar politica. În 2016, s-ar putea să vă ocupaţi de acest domeniu ca un adevărat profesionist şi nimic n-o să vi se pară prea greu. Experienţele pe care le veţi traversa vor fi adevărate lecţii de viaţă. Veţi fi recompensaţi cu realizări de durată şi veţi reuşi să vă realizaţi obiectivele.

Nativii Vărsător vor primi veşti bune în 2016, de la Jupiter care va favoriza dragostea şi căsătoria în prima parte a anului, dar, de asemenea şi relaţiile în general, inclusiv parteneriatele sau relaţiile de afaceri. Este un moment favorabil în viaţa personală să creaţi conexiuni, noi prietenii sau să semnaţi contracte.

În a doua parte a lui 2016, Jupiter va aduce în prim plan problemele legate de bani şi se pare că vor fi mai multe avantaje pentru voi. Staţi departe de oameni necinstiţi şi de situaţiile neclare, ilegale sau imorale! 2016 va fi, un an excelent pentru informaţii, pentru studiu, pentru creativitatea intelectuală sau emoţională dar şi pentru comunicarea cu oamenii din jurul vostru.

 

Peşti:

Se pare că 2016 va fi un an important pentru nativii acestui semn. Prezenţa dominantă a lui Saturn va avea o influenţă importanta asupra vieţii profesionale şi veţi fi mai încrezători în propria persoană, de vreme ce nu veţi mai avea nici un obstacol în drum. Combinaţia Saturn-Uranus vă accentuează hotărârea şi vă fac mult mai combativi în atingerea obiectivelor. După o perioadă haotică, definită prin dezorganizare, vă veţi găsi echilibrul la Pe de altă parte, Jupiter va fi prezent în Casa muncii până în august 2016, făcându-vă eficient în ceea ce întreprindeţi. Vă veţi îndeplini cu succes sarcinile şi se pare că va face plăcere domeniul în care lucraţi. Veţi avea şanse reale să vă dezvoltaţi cariera şi să fiţi recompensaţi pentru eforturile depuse. Întregul an 2016 va fi productiv, triunghiul format de Jupiter, Saturn şi Uranus, domina toate sectoarele profesionale, asigurându-vă succesul şi venituri consistente, în special în prima jumătate a anului.

Până în august, în primul plan se vor afla sănătatea şi viaţa personală, în privinţa cărora veţi face schimbări pozitive, datorită energiilor date de cele 3 planete. Veţi găsi soluţii eficiente (chiar şi banii necesari) ca să vă rezolvaţi problemele medicale şi să vă îmbunătăţiţi condiţia fizică. Veţi face o schimbare radicală fără nici un fel de ezitare.

Va trebui să fiţi atenţi dacă suferiţi de boli cronice, deoarece orice situaţie stresantă poate face ca lucrurile să scape de sub control. A doua parte a anului va aduce veşti bune în ceea ce priveşte dragostea, căsătoria şi diverse parteneriate care prezintă o importanţă deosebită pentru voi.

 

Publicitate
banner we radio