Ştiri

HBO transmite „Reuniunea” din serialul Friends. A fost filmat după 20 de ani, cu toți cei șase protagoniști

HBO transmite pe 27 mai episodul “Reuniunea” din serialul Friends. A fost filmat după 20 de ani, cu toți cei șase protagoniști, dar producția a întârziat un an, din cauza pandemiei.

Friends: Reuniunea, din care vor face parte toți cei șase actori ai distribuției originale, trebuia să fie filmată acum un an, dar a fost amânată din cauza pandemiei. Astfel, episodul special a fost filmat mai devreme anul acesta, pe același platou al sitcom-ului original, în Los Angeles.

Publicitate

Pe lângă cei șase actori principali, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry, HBO a anunțat că mai mult de 15 invitați speciali vor lua parte la episod, inclusiv foști membri ai distribuției precum Tom Selleck (Richard) și Maggie Wheeler (Janice). 

Lisa Kudrow, care a jucat-o pe Phoebe, a dezvăluit câteva detalii ale producției: Episodul nu va fi unul regizat, iar actorii nu vor juca rolurile lor din serial, ci doar va fi prezentată întâlnirea celor șase actori la un loc, ceea ce nu s-a mai întâmplat în fața ecranului din 2004, când serialul a luat sfârșit. Aceasta a mai adăugat și că locația va fi o cafenea, iar unele decoruri cunoscute vor fi expuse. 

Friends, care și-a încheiat cele 10 sezoane pe NBC în 2004, a fost unul dintre cele mai populare seriale TV din anii ‘90 și continuă să fie unul dintre cele mai vizionate show-uri pe platformele de streaming, la nivel mondial. 

Publicitate
Publicitate
banner we radio