Sport, Ştiri locale

Hadnagy Attila îi îndeamnă pe suporteri la terminarea atacurilor către Sepsi OSK

Fostul căpitan al echipei Sepsi OSK, Hadnagy Attila, care în acest sezon a jucat destul de puţin pentru echipa din Sfântu Gheorghe, a făcut un apel către suporteri după ce în mediul online au apărut foarte multe comentarii şi ciritic la adresa conducerii clubului.

„Dragi suporteri ai echipei noastre! Vă rog din suflet să terminăm cu atacuri şi cuvinte urâte faţă de Diószegi Laci, omul care a facut totul pentru oraşul nostru şi fără care nu ar fi existat fotbalul la Sf. Gheorghe, şi faţă de mine şi familia mea, şi să urmărim acelaşi scop adică susţinerea şi încurajarea echipei! Mulţumesc tuturor pentru susţinere şi încurajare, dar trebuie să fie echipa pe primul loc pentru noi toti!

Experienţa mea în fotbal şi în viaţă arată că poţi să atingi totul cu seriozitate, umilinţă, dragoste, multă muncă şi nu cu ură, atacuri, cuvinte urâte unul faţă de celălalt! Rămân cu mare respect faţă de voi suporteri ai echipei noastre dragi Sepsi OSK. Aztăzi la ora 20 în sala de conferinţă a stadionului puteţi să primiţi răspunsuri la întrebările voastre de la mine şi patronul echipei sperând că putem merge mai departe cu iubire şi respect faţă de echipa noastră. H80”

banner we radio