Ştiri locale

Grupul Secuiana, cumpărat de Contele Gregor Roy Chowdhury din Zăbala

Pachetul majoritar de acțiuni al Grupului Secuiana SA din Târgu Secuiesc a fost cumpărat de contele Gregor Roy Chowdhury, ale cărui planuri pe termen mediu includ dezvoltarea producției și extinderea companiei pe piața confecțiilor.

În vârstă de 44 de ani, omul de afaceri este descendent al familiei Mikes din Zăbala, şi este acţionar în şapte firme din România, fiind și unul dintre moștenitorii proiectului turistic Zabola Estate.

Publicitate

„În cursul lunii octombrie, Gregor Roy Chowdhury a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al companiei producătoare de confecții Secuiana SA, dobândind astfel și drepturi de decizie în firma mamă și în cele două filiale aparținând Secuiana: Seconf și S’mode. Proprietarul majoritar va convoca în scurt timp Adunarea Generală Extraordinară, care va decide asupra noii conduceri. Gregor Roy Chowdhury își propune ca grupul de companii să își continue drumul bine bătut cu cei peste șapte sute de angajați și clienți existenți”, a transmis Albert Zoltán, responsabil de marketing în cadrul Zabola Estate.

Grupul Secuiana din Târgu Secuiesc este alcătuit din firma mamă Secuiana SA și cele două filiale Seconf SA și S’mode SA, având o experiență de peste 45 de ani în producția de textile.

Secuiana produce articole vestimentare pentru bărbați sub brandul Adam’s, având 19 magazine proprii şi o reţea de clienţi în toată ţara.

Compania exportă pentru țări precum Franţa, Germania, Italia, Canada, SUA, Suedia, Olanda sau Anglia.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio