Ştiri locale

Grupul Bertis a deschis primul magazin din Brașov

Compania covăsneană Bertis SRL a investit 1,5 milioane de lei în primul său magazin din Brașov, situat pe str. Dimitrie Anghel nr. 24, în zona Bartolomeu Nord.

Acesta este cel de-al 12-lea magazin sub brandul Bertis Gold, fiind create astfel 19  locuri de muncă. „Dar mai vrem să angajăm”, ne-a declarat Tibor Berszany, proprietarul companiei.

Publicitate

„Am ales să ne extindem la Brașov pentru că este zona cea mai la îndemână, dar și pentru că avem foarte mulți clienți din județ. Este posibil ca în cazul în care vom mai găsi spații în zone interesante pentru noi să mai deschidem un magazin la Brașov. Investiția era programată de acum un an și jumătate, înainte de apariția pandemiei”, a explicat Berszany, care a mai precizat că următorul magazin al lanțului ar urma să fie deschis în Miercurea Ciuc în cursul anului viitor.

Până acum, lanțul de retail al grupului covăsnean era prezent doar în orașele Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și Covasna. Familia Berszany deţine o fabrica de preparate din carne,  câteva restaurante, un cort de evenimente şi un hotel în judeţul Covasna.

Fondată la începutul anilor ’90 ca o afacere de familie în domeniul comercializării produselor alimentare, Bertis s-a consolidat ca un grup care operează preponderent în domeniul industriei cărnii, productia și comercializărea produselor alimentare și alimentație publică.

Compania a ajuns anul trecut la afaceri de 222,86 milioane de lei (aproximativ 46 de milioane de euro) și un câștig net de 4,95 milioane de lei (peste un milion de euro).

Publicitate
banner we radio