Ştiri locale

Gospodărie Comunală anunţă că la Târgu Secuiesc s-a încheiat era avariilor zilnice din rețeaua de apă

Gospodărie Comunală SA continuă consolidarea rețelei de apă a municipiului Târgu Secuiesc, iar potrivit coordonatorului centrului regional, Pap Lajos, este o mare realizare faptul că avariile nu se află pe conducta principală, ci pe branșamente.

Am înlocuit țevile de cea mai slabă calitate, cele care provocau probleme. Asta înseamnă că dacă există o problemă pe conductele secundare, nu va trebui să rămână mare parte a orașului fără apă. În primele 5 luni ale anului, față de acum câțiva ani, pot spune că situația a fost mai liniștită. Suntem departe de a nu mai avea nicio lucrare de făcut, pentru că încă există conducte care trebuie înlocuite, și asta vom face”, a declarat Pap Lajos.

În prezent se lucrează la relocarea conductei de pe strada Fabricii, lângă Liceul Tehnologic „Gábor Áron”, pentru construcția noii grădinițe, și urmează înlocuirea a 30 de metri de conducte la fosta fabrică de amidon.

Pe strada Ady Endre lucrările sunt în plină desfășurare, noile conducte de apă sunt gata, urmând să fie montate și să se facă racordarea consumatorilor, cel mai probabil spre finalul lunii iunie.

Înlocuirea conductelor pe strada 1 Decembrie 1918 este în faza de planificare, lucrarea fiind una necesară, iar Primăria are în plan și renovarea trotuarului de deasupra.

Din fericire, la Târgu Secuiesc am încheiat epoca avariilor zilnice, ceea ce este cu siguranță un pas înainte. Colegii noștri au înlocuit țevile care se aflau într-o stare catastrofală, iar acum sarcina noastră este să reducem și mai mult numărul defecțiunilor deoarece, la fiecare blocaj, zgura acumulată pe țevile interioare ale scărilor de bloc se agită și provoacă neplăceri. Este un proces care vedem că dă rezultate, suntem încrezători că putem conta pe sprijinul Primăriei și în viitor, deoarece considerăm cu toții că este responsabilitatea noastră să oferim servicii de calitate locuitorilor orașului”, a spus Kozsokár Attila, directorul general Gospodărie Comunală SA.

Gospodărie Comunală S.A.
Biroul de presă

Publicitate
banner we radio