Sport, Ştiri locale

Gimnastul Marian Drăgulescu, invitatul special al concursului “Donează o carte pentru copii”

Fostul gimnast Marian Drăgulescu, deţinătorul a opt titluri de campion mondial, este invitatul special al concursului “Donează o carte pentru copii”, ce va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în municipiul Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, competiţia va reuni gimnaşti legitimaţi la cluburi din Bucureşti, Mureş, Bistriţa, Braşov şi Covasna, care vor concura la diferite categorii de vârstă şi nivel de pregătire.

„Invitatul de onoare este Marian Drăgulescu (…) Este o oportunitate fantastică pentru aceşti copii să îşi arate abilităţile în faţa unui campion mondial şi să beneficieze de experienţa şi sfaturile sale. Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai de succes gimnaşti din România şi din lume, cu 8 titluri de campion mondial şi multe alte medalii în palmaresul său. Participarea sa la concurs va fi cu siguranţă inspiraţională şi motivatoare pentru copiii implicaţi, oferindu-le oportunitatea de a învăţa de la un adevărat maestru al gimnasticii”, a declarat antrenorul Liviu Botoş, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului.

Concursul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12, în Sala Sporturilor “Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, iar intrarea este liberă. Organizatorii au făcut un apel către participanţi să contribuie la colecta de carte ce va fi realizată cu acest prilej,

„Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a promova gimnastica artistică în regiune şi de a aduna cărţi pentru copii (…) Îi îndemnăm pe toţi participanţii să contribuie la o cauză nobilă prin donarea de cărţi destinate copiilor. Ne dorim să adunăm un număr cât mai mare de cărţi, pe care le vom dona bibliotecilor unor şcoli din judeţ”, a declarat pentru AGERPRES, Liviu Botoş.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe în colaborare cu Şcoala de Gimnastică “Botoş Liviu” şi Sepsi Rekreativ şi face parte din proiectul “Susţinerea şi dezvoltarea activităţii de gimnastică artistică la copii şi juniori”, sprijinit de Consiliul Judeţean Covasna.

(Agerpres)

Publicitate
banner we radio