Sport, Ştiri locale

Gimnaștii CSM Sfântu Gheorghe ar putea primi o sală nouă de antrenamente

Sportivii secției de gimnastică a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe ar putea avea, începând de anul viitor, o sală nouă pentru antrenamente.

Directorul CSM, George Carcadia, spune că recent a fost identificat un spațiu potrivit pentru amenajarea unei săli de gimnastică, iar Primăria Sfântu Gheorghe și-a arătat disponibilitatea de a sprijini Clubul.

Publicitate

„Sper cât de curând, începând de anul viitor, să avem și o sală de gimnastică. Avem o colaborare foarte bună cu domnul primar și am și găsit spațiul. (…) Ne trebuie un spațiu mai mare pentru a ne desfășura activitatea, minimum 250-300 mp, pentru că trebuie să punem saltele și tot ce ne trebuie pentru gimnastică. Avem totul cumpărat, deci doar de spațiu ar mai fi nevoie, și fără sprijinul Primăriei nu cred că am reuși”, ne-a explicat George Carcadia.  

Autoritățile locale încearcă de mai mult timp găsirea unei soluții pentru ca cei aproximativ 60 de gimnaști ai CSM Sfântu Gheorghe să poată desfășura antrenamentele într-o sală nouă și sigură, după ce sala de gimnastică a Liceului Teoretic „Mikes Kelemen” unde aveau loc antrenamentele a devenit impracticabilă. Imobilul se află într-o stare avansată de degradare, și deși de-a lungul timpului s-au căutat soluții pentru renovare sau pentru relocarea activității, până în prezent acest lucru nu a fost posibil.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio