Ştiri locale

A furat trei telefoane din vestiarul unei şcoli din Sfântu Gheorghe

Polițiștii covăsneni au reușit identificarea autorilor în mai multe cauze de furt, în toate cazurile prejudiciul fiind recuperat.

Un bărbat de 28 de ani este bănuit că, în seara zilei de 31 ianuarie a.c., a pătruns în vestiarul unei unități școlare din Sfântu Gheorghe, în timp ce mai mulți elevi desfășurau activități sportive, și a sustras trei telefoane mobile, obiecte vestimentare și bani, creând un prejudiciu estimat la circa 4.000 de lei.

În urma investigațiilor, polițiștii l-au identificat pe făptaș, prejudiciul a fost recuperat integral, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

***

Vineri dimineață, polițiștii din Târgu Secuiesc au depistat doi bărbați de 30 și 46 de ani, ambii din județul Galați, bănuiți de sustragerea unor bunuri dintr-o autotutilitară de pe raza municipiului Săcele, județul Brașov. Cei doi au fost depistați în trafic pe raza municipiului Târgu Secuiesc, în urma unei sesizări venite prin 112.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi au sustras mai multe scule din autotutilitara aparținând firmei unde au fost angajați și se deplasau către domiciliu. Prejudiciul în valoare de circa 2.000 de lei a fost recuperat, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

***

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au identificat, sâmbătă după-amiază, un tânăr de 16 ani care a sustras mai multe bunuri dintr-o unitate comercială. În urma sesizării făcute de șeful de magazin, polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și l-au depistat pe tânărul asupra căruia, într-un rucsac, au fost descoperite mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Totodată, polițiștii au constatat că tânărul a mai sustras produse alimentare dintr-un alt magazin din oraș. Prejudiciul, în valoare totală de 475 de lei, a fost recuperat integral și predat unităților prejudiciate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio