Ştiri locale

FOTO/VIDEO. RGT Romania Open Day, o primă ediţie de succes la Sfântu Gheorghe

Societatea Ready Garment Technology Romania, membră a grupului Dr. Bock Industries, împreună cu Agenţia de publicitate Stormer au organizat pe 12 noiembrie, în Piaţa Libertăţii din centrul oraşului Sfântu Gheorghe, evenimentul „RGT Romania Open Day”. Astfel angajaţi de la toate cele patru puncte de lucru ale RGT Romania din judeţul Covasna şi-au mutat sâmbătă, pentru câteva ore, activitatea din fabrici direct în piaţa centrală, pentru a face cunoștință cu localnicii și pentru a le prezenta activitatea.

Motivul pentru care am ales să creăm această acţiune într-un mod mai deosebit şi mai personal faţă de restul evenimentelor „Porţi deschise” este apropierea faţă de comunitate, oameni şi nu în ultimul rând faţă de angajaţii noştri.

Publicitate

Au fost o mulțime de activități organizate, inclusiv prezentarea echipamentelor moderne de cusut şi brodat din cadrul fabricii, cu ajutorul cărora personalul din producția de la TTC a realizat materiale promoţionale pe care le-a făcut cadou participanţilor. De asemenea, magazinul de prezentare Valley of Trousers din Târgu Secuiesc a avut un stand în care a expus cele mai noi colecţii de pantaloni, producţie proprie a grupului nostru de firme.  Totodată, alături de partenerii de la Asociaţia Bóbita am organizat mai multe activități creative pentru cei mici, iar trupa „One Beat” a Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe coordonată de Molnár Enikő ne-a prezentat o demonstraţie de dans modern. Nu au lipsit nici demonstrații de kata şi fitness combat din partea Clubului Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe.

Muzica și distracţia au fost ingrediente importante ale evenimentului, iar micuții prezenți la cortul amplasat în noua Piață Centrală din municipiu au avut parte de cadouri și surprize.

Sperăm astfel că vizitatorii care au fost alături de noi au reuşit să ne cunoască mai bine şi să înţeleagă orientarea şi perspectivele RGT Romania în judeţul Covasna.

Fiind într-o continuă creştere şi dezvoltare ne dorim să atragem forță de muncă locală şi dorim în acelaşi timp crearea de noi locuri de muncă. De asemenea, vrem să informăm continuu comunitatea cu privire la planurile, viitorul şi activitatea societăţii RGT Romania, deoarece ne dorim ca într-o zi comunitatea RGT să facă parte din viaţa a cât mai multor covăsneni. Aşadar, credem că oamenii ne-au văzut, ne-au auzit și vor fi mai interesați de locurile de muncă pe care le oferim.

Astfel de evenimente și activități similare vor avea loc în perioada următoare la Baraolt, pentru fabrica de producție Platanus, dar și la Târgu Secuiesc, pentru fabrica RHM Pants de la Estelnic.

(Echipa RGT Romania)

VIDEO:

Galerie FOTO:

Publicitate
banner we radio