Ştiri locale

FOTO/VIDEO. Balaur de gheaţă dezvelit la Sfântu Gheorghe

IceArt România a prezentat pentru prima oară la Sfântu Gheorghe o statuie de peste 2 metri a Balaurului, sculptată din gheață și montată în piața centrală a orașului.

Sculptura din gheață a fost realizată din 12 blocuri de gheață, iar piesele au fost transportate de la Constanța la Sfântu Gheorghe și au fost montate pe scena de piatră din piața centrală. Cu ocazia dezvelirii sculpturii, a fost prezentat și un spectacol live de sculptură în gheață, în cadrul căruia artistul Julian a sculptat pe loc numărul 2017 din 4 blocuri de gheață.

Publicitate

VIDEO:

FOTO: 

(Foto: Vargyasi Levente)

\"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-02\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-03\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-04\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-05\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-06\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-07\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-08\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-09\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-10\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-11\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-12\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-13\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-14\" \"balaur-de-gheata-foto-vargyasi-15\"

Publicitate
banner we radio