Sport, Ştiri locale

FOTO. Rezultate Cupa Buzaielor la Oină, Ediţia a IV-a

Sâmbătă, 27 august 2016, la Barcani, în cadrul Sărbătorii Bărcănenilor, a avut loc a patra ediţie a Cupei Buzaielor la Oină, eveniment organizat de Asociaţia Sportivă „Ciucaşul” Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, Asociaţia Culturală Cetatea Dacică Valea Zânelor şi Primăria Comunei Barcani.

Cupa Buzaielor la Oină a inclus pe lângă jocul demonstrativ de oină la care s-au înscris 2 echipe, care s-au clasat la final, astfel: Locul I- Oina Întorsura şi Locul II- Şoimii Barcani, şi o expoziţie cu fotografii din cadrul ediţiilor anterioare ale proiectului, precum şi concursul de aruncare a mingii de oină. La acest din urmă concurs s-au înscris 7 participanţi la categoria Juniori şi 8 participanţi la categoria Seniori.

Căştigătorii Concursului „Aruncarea mingii de oină” au fost următorii:

Categoria Juniori

Csoma Călin (66 m) Locul I
Boriceanu Robert (57,3m) Locul II
Crăciun Ionuţ (55,6m) Locul III

Categoria seniori

Stroie Bogdan (64,8 m) Locul I
Mădălin Baniţă (63 m) Locul II
Buzea Dan (61 m) Locul III

Câştigătorii şi participanţii au primit din partea organizatorilor cupe, diplome şi premii constând în tricouri şi bandane personalizate.

Felicitări!

Asociaţia Sportivă „Ciucaşul” Întorsura Buzăului

Preşedinte Iagăr Constantin

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni

Muzeograf Dan Buzea

\"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS \"OLYMPUS

Publicitate
banner we radio