Ştiri locale

FOTO. Piaţa din Simeria, reorganizată conform noilor reguli ale Consiliului Local

Într-un comunicat din iunie am scris despre planurile Primăriei Municipiul Sfântu Gheorghe referitoare la piețele care au fost transferate în administrarea acesteia.

Situația Pieței din cartierul Simeria – cea care a stârnit cel mai mult interesul locuitorilor – a fost rezolvată în scurt timp: contrar zvonurilor, piața nu s-a desființat, pentru că nici n-a existat un asemenea plan. Operatorii buticurilor pot să-și continue activitățile comerciale fără niciun deranj, în limita autorizației lor care se referă numai la interiorul buticului și nu la spațiul aflat în fața acestuia. Vânzătorii de legume și fructe pot folosi în continuare acele mese pentru care plătesc chirie.

Publicitate

Celelalte mese, adică cele pentru care nu s-a plătit chirie dar au fost folosite, au fost demontate și în locul lor a fost amenajată o parcare.

Emisiile poluante ale autovehiculelor care se opresc și pornesc în parcarea respectivă nu afectează produsele proaspete de pe mesele închiriate, deoarece vânzătorii de legume și fructe s-au mutat în partea cea mai protejată a pieței, iar operatorii buticurilor au autorizație de comerț numai în interiorul buticurilor.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
banner we radio