Ştiri locale

FOTO-VIDEO. Noul logo al Zilelor Sfântu Gheorghe!

Un designer din judeţul Covasna, stabilit în Marea Britanie, a câştigat concursul pentru noul logo al Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe, organizat de autorităţile locale. Potrivit Biroului de comunicare şi imagine al Primăriei Sfântu Gheorghe, la acest concurs au participat 31 de persoane, iar proiectul designerului Tamás Fésüs, născut în municipiul Târgu Secuiesc, a fost desemnat câştigător.

\”Logo-ul propus trebuia să fie minimalist, cu caracter distinctiv, cu aspect elegant şi clasic, uşor de recunoscut şi de reţinut. Deşi termenul de depunere a proiectelor a fost scurt, Primăria a primit multe proiecte valoroase, competiţia între logo-uri fiind foarte strânsă, prin urmare procesul de luare a deciziei a fost greu. S-au depus logo-uri frumos executate, cu caracter tradiţional, dar şi logo-uri dinamice, marcante, realizate în stil artistic sau interpretări curajoase, moderne ale simbolurilor. Logo-ul care a îndeplinit toate cerinţele din anunţ şi a fost selectat este al lui Tamás Fésüs\”, precizează un comunicat de presă al Primăriei.

Publicitate

Pentru acest proiect, autorul a câştigat un premiu de 3500 de lei.

Decizia schimbării logo-ului oraşului a fost luată în contextul aniversării a 25 de ediţii ale Zilelor oraşului, iar dorinţa autorităţilor locale a fost de a-l înlocui pe \’balaurul Şuşu\’ cu o imagine clasică a patronului spiritual al oraşului.

\"Logo

Publicitate
Publicitate
banner we radio