Ştiri

FOTO. Incendiu de pădure pe Tâmpa, în Braşov

UPDATE ora 0.00:

Au ars circa 1.000 de metri pătrați de vegetație. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 23.25.

Publicitate

________________________

UPDATE ora 20.30:

„Sunt pe drum înspre zona respectivă, este vorba despre 500 de metri pătraţi de vegetaţie care arde, pe Şaua Tâmpei. S-a extins şi la copaci. Se intervine cu trei autospeciale şi două maşini Mitsubishi, maşini de teren echipate să intervină pe zone forestiere greu accesibile. Am fost informat că incendiul a fost izolat”, a declarat pentru newsbv.ro prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu.

Pe lângă autospeciale, intervin și 30 de persoane de la ISU. Intervenţia este dificilă din cauză că accesul în zonă nu este uşor şi este nevoie ca pompierii să se deplaseze şi pe jos. În plus în zonă nu prea sunt surse de apă.

_______________________________

Mai multe fotografii apărute pe reţelele de socializare indică un incendiu de pădure destul de puternic care s-a produs duminică seară pe Tâmpa, în Braşov.

Mai multe mașini de pompieri au fost văzute plecând de la baza de pe strada Mihai Viteazul, dar nu se ştie cu ce destinaţie.

Se pare că pompierii nu pot ajunge în zonă pentru că mașinile sunt prea grele, iar locuitorii din zonă au sărit să stingă flăcările cu lopețile.

\"incendiu \"incendiu

Publicitate
banner we radio