Ştiri locale

FOTO. Doi hoţi sunt căutaţi de poliţiştii covăsneni

\"FURT

La sfârșitul lunii martie, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin, profitând de neatenția vânzătoarei de la un stand din incinta unui complex comercial din oraș, a sustras o pereche de ochelari de soare, prejudiciul reclamat fiind estimat la circa 300 de lei.

De asemenea, la data de 01 aprilie 2016, tot polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că un bărbat a efectuat o tranzacție de retragere numerar la un ATM bancar din zona gării, a extras cardul din bancomat însă nu a mai ridicat și suma de bani. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit că suma a fost sustrasă ulterior de către o persoană de sex masculin.

Publicitate

În ambele cauze se continuă cercetările pentru identificarea făptuitorilor și tragerea acestora la răspundere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în cazul în care există persoane care pot oferi informații sau recunosc persoanele din imagini, sunt rugate să apeleze de urgență numărul unic 112 – număr gratuit, sau 0267.311.212.

(Biroul de Presa al IPJ Covasna)

Publicitate
Publicitate
banner we radio