Ştiri

FOTO. Cum va arăta Superland Shopping Center Braşov

La această oră se lucrează la ultimele detalii penrtu amenajarea Superland Shopping Center Braşov, care va funcționa în cadrul celui mai mare parc de distracții pentru copii din Europa.

Vor fi 26 de magazine, destinate în principal copiilor, dar şi pentru părinţi, care pot găsi haine şi accesorii. Vor fi magazine gen „mama şi copilul”, magazine cu încălţăminte şi haine de sport pentru copiii de toate vârstele, magazin de încălţăminte „de zi cu zi”, un candy bar şi o cafenea, scrie newsbv.ro.

Publicitate

Bineînţeles, nu lipsesc nici spaţiile pentru jucării. Deocamdată, administratorii Superland au dezvăluit că au selectat firme care vor comercializa jucării din lemn, din Germania, precum şi roboţi modulari, cu motoare electrice, care se pot monta şi demonta sub mai multe forme.

„La această oră mai avem doar cinci spaţii libere, de aproximativ 60 de metri pătraţi fiecare. Avem solicitări pentru ele, dar selectăm companiile cu care lucrăm, pentru că ne dorim să avem o ofertă cât mai diversificată”, a precizat Florin Păunescu, administratorul parcului de distracții Superland.

Click AICI ca să afli mai multe despre cel mai mare parc de ditracţii pentru copii din Europa.

\"shopping-superland2\" \"shopping-superland8\" \"shopping-superland7\" \"shopping-superland6\" \"shopping-superland5\" \"shopping-superland4\" \"shopping-superland3\"

Publicitate
banner we radio