Info Trafic

FOTO. Accident la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Vâlcele

Dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat marţi dimineaţă la ora 6 despre producerea unui accident rutier pe strada József Attila din Sfântu Gheorghe.

În accident au fost implicate un autocamion înmatriculat în judeţul Covasna şi o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bihor.

Publicitate

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri Sf. Gheorghe şi o ambulanţă din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Covasna).

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii, au rezultat două persoane rănite (cei doi conducători auto), din care una încarcerată în fiarele contorsionate alte autoutilitarei.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor, executarea manevrelor de descarcerare a conducătorului autoutilitarei şi deconectarea bornelor bateriilor celor două autovehicule.

Şoferul autoutilitarei a fost descarcerat de către pompieri şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe în stare de conştienţă, alături de conducătorul autocamionului ce acuza dureri la nivelul membrelor inferioare.

La faţa locului au fost prezente echipaje de poliţie care au oprit circulaţia pe ambele sensuri de mers până la terminarea manevrelor de descarcerare, evacuarea victimelor, respectiv sablarea părţii carosabile de către pompieri şi au executat activităţi specifice de investigare.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plutonier major Marius Tolvaj

\"Accident \"Accident \"Accident

Publicitate
banner we radio