Info Trafic, Ştiri locale

FOTO. Accident grav pe drumul Sfântu Gheorghe – Ozun

Dispeceratul I.P.J. Covasna a fost sesizat sâmbătă, 18 iunie 2016, în jurul orei 18:10, despre faptul că pe DJ 103B între localitățile Ozun și Chilieni a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în eveniment au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă. În urma cercetărilor s-a stabilit că șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Harghita, ce se deplasa dinspre Ozun către Chilieni, a efectuat o manevră de depășire fără să se asigure corespunzător și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar pe sensul opus. Întrucât nu au putut evita coliziunea, în eveniment au fost implicate și autoturismul depășit neregulamentar, precum și o motocicletă care circula pe sensul opus.

Publicitate

În urma acestui eveniment a rezultat rănirea gravă a motociclistului, un bărbat de 33 de ani, și rănirea ușoară a altor cinci persoane: un bărbat de 58 de ani (șoferul autoturismului înmatriculat în Harghita), o femeie de 42 de ani aflată la volanul autoturismului depășit în mod neregulamentar, precum și alte două femei și un bărbat, pasageri în autovehiculele implicate.

Șoferilor implicați le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență, să respecte regulile de circulație rutieră și să efectueze manevrele de depășire cu maximă responsabilitate, numai după ce s-au asigurat temeinic.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Nicoleta Marin

\"Accident \"sdr\" \"sdr\" \"sdr\" \"dav\" \"Accident

Publicitate
Publicitate
banner we radio