Ştiri locale

FOTO. 5 victime în urma unei explozii în strada Privighetorii din cartierul Simeria

Vineri după masă s-a produs o explozie urmată de un incendiu la o casă de pe strada Privighetorii din cartierul Simeria din Sfântu Gheorghe. În urma deflagraţiei, două femei, una în vârstă de 83 de ani şi alta de 39 de ani, şi trei copii, dintre care un bebeluş, au suferit arsuri şi răni uşoare de la suflul exploziei, fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe. Ulterior, bebeluşul a fost trimis la Braşov la Spitalul de Pediatrie ca o măsură de precauţie, şi în cazul său rănile şi arsurile fiind uşoare.

Conform informaţiilor transmise de purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze şi prin generarea unei scântei de la motorul frigiderului. În urma exploziei, tavanul casei a fost deteriorat în întregime, iar mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi textile au fost arse.

Publicitate

Echipajul ISU Covasna care a intervenit la faţa locului a fost ajutat în localizarea incendiului de un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Covasna.

\"Explozie

Publicitate
banner we radio