Ştiri locale

A fost publicată metodologia privind admiterea în unităţile de învăţământ ale Poliţiei Române

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna informează că pe site-ul instituției (www.cv.politiaromana.ro), la secțiunea „Carieră-Admitere 2017”, a fost postată metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere în unitățile de învățământ postliceal din subordinea Inspectoratului General al Poliției Române.

Documentul reglementează modul de organizare și desfășurare a concursului de admitere în unitățile de învățământ postliceal din subordinea I.G.P.R., respectiv Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Publicitate

Cei interesați se pot informa astfel, pe lângă altele, despre aspecte referitoare la constituirea și atribuțiile comisiilor, modalitatea de înscriere la concursul de admitere, sau desfășurarea probelor de concurs.

Reamintim pe această cale, celor care doresc să urmeze o carieră în poliție, că se mai pot înscrie pentru admiterea în untățile de învățământ postliceal, până la data de 21 iulie 2017. Cererile de înscriere se pot depune la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, în zilele lucrătoare în intervalul 10:00 – 14:00.

(IPJ Covasna)

Publicitate
banner we radio