Ştiri locale

A fost lansată „Miercurea Orange” la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe

Din 5 aprilie începe „Miercurea Orange” la Cinema Arta by Cityplex. Asemenea marilor orașe din România, și municipiul Sfântu Gheorghe se alătură campaniei conform căreia, în fiecare miercuri, vizitatorii se pot bucura de două bilete la prețul unui bilet.

Cum se poate solicita biletul Orange film?

Publicitate

Trimite mesajul FILM prin SMS la 241 sau descarcă pe mobil aplicația Orange film și intră în meniul 241 al portalului, apoi alege opțiunea „solicită codul Orange film”.

După solicitarea biletului Orange film, vei primi prin SMS un cod unic, pe care îl vei putea utiliza la difuzările de film din ziua de miercuri.

Este important de reținut faptul că aceste coduri unice sunt valabile doar pentru miercurea din săptămâna respectivă, pierzându-și valabilitatea după o săptămână.

Codul unic primit prin SMS se va prezenta miercuri, înainte de film, la casa de bilete din cinematograf și astfel te vei putea bucura în doi de filmul de miercuri!

Cât ne costă?

SMS-ul trimis la 241 costă 0,062 EUR/sms (prețul conține TVA), iar în cazul aplicației se taxează traficul efectuat, conform planului tarifar activ.

Pentru mai multe informații accesați pagina Orange Film: www.orange.ro/film/

Personalul Cinematografului Arta by Cityplex își așteaptă cu răbdare și voie bună vizitatorii de teatru-film! Și nu uitați, dacă e miercuri, e Orange film!

(Biroul de Presă)

 

Publicitate
banner we radio