Ştiri locale

Flash-mob pe ritmuri improvizate în centrul oraşului Sfântu Gheorghe

Amatorii de muzică sunt așteptaţi vineri, 23 iunie, de la ora 18, la un flashmob cu percuții condus de Fekete Lovas Zsolt și Ádám Julcsi în Piața Libertății. În spiritul Anului participării comunităţii, protagoniștii programului vor fi aleși din membrii publicului interesat și din muzicanți amatori, care vor să împărtășească bucuria cântării la un instrument și vor să aibă o experiența eliberatoare a  cântatului la instrumente.

La bătălia percuțiilor poate participa orice persoană interesată. În completarea instrumentelor asigurate la fața locului participanții pot aduce de acasă instrumente generatoare de ritm, de la cratiță și lingură de lemn până la tobe de jucărie sau chiar percuții adevărate. Exercițiul de ritm se va realiza din piese și ritmuri învățate la fața locului, astfel participanții vor cunoaște experiența revigorantă a cântatului la tobe.

Publicitate

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Kónya Ádám cu sprijinul Muzeului Național Secuiesc. Manifestarea era programată pentru sâmbăta trecută însă din cauza vremii ploioase aceasta a fost amânată pentru săptămâna aceasta.

(Biroul de Imagine al Primăriei)

Publicitate
banner we radio